Tudj meg többet a fájdalomcsillapításról

Iratkozz fel a fájdalomcsillapításról szóló hírleveleme és ismerkedj meg a fájdalomcsillapítás gyógyszer- és mellékhatásmentes lehetőségeivel.

Az Adatvédelmi szabályzatot itt olvashatod el.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (10)
 • comment-avatar

  A Pacemaker kizárja az összes elektroterápia alkalmazását, így sem TENS, MENS, sem izomstimuláció, sem pulzáló mágneses mező kezelés nem alkalmazható. Marad az ultrahang és lágylézer. Az előbbit csak időszakosan lehet használni.
  Ilyen helyzetben a gyógytorna szerepe sokszorosára növekszik. Mivel eszközökkel nem segítheti a gyógyulást így a torna napi gyakorlása segíthet. Ennek hatása azonban lassan alakul ki, úgyhogy kitartás szükséges!

 • comment-avatar
  Ildi 3 év

  T. Dr. Úr! Mivel szívelégtelenségem van, bypass műtétem volt, pacemakerem van, a Tenst nem használhatóm? Térdprotézis cserém volt, de fájdalmaim vannak a térdemben és a bokámban, mit használhat ék fájdalomcsillapitásra?

 • comment-avatar

  A TENS készülék általában fájdalomcsillapító hatású. Bár a megjelölt fájdalom nem szerepel a TENS szokásos felhasználásai között, de próbát tenni lehet vele. A Dolito TENS készülék P01-es jelű programja (modulált TENS kezelés) megfelelő lehet.
  A kezeléssel ártani nem lehet, de sajnos a fájdalomcsillapító hatás nem garantálható.

 • comment-avatar
  Striegl Erika 3 év

  Erős mellékhere gyulladásra, amely óriási fájdalommal jár és nem szedhet a fiam gyógyszert, megfelelő lehet a készülék fájdalomcsillapításra?

 • comment-avatar

  Olvassa el ezt a cikkemet, megtalálja a választ a kérdésére!

 • comment-avatar
  Sárhida Petőfi ut 10. 8944 3 év

  Tisztelt Dr.Úr! Üdvözlöm A kèrdèsem a következő lenne.42 èves elmúltam sajnos nagyon fiatalon porckorong sèrvem alakult ki.A munkámból kifolyólag. A diagnózis szerint: merevsèget okozó csigolyaizületi gyulladásom van,plusz a porckorongsèrv.Sajnos nemtudok dolgozni mert táppènzen vagyok,már egy hónapja elmúlt.Ez nem az az első eset,hogy igy jártam.Neurológushoz is megyek hamarosan,nagyon bevannak kötve az izmok a gerincem mellett,nincs túlsulyom sem.Erős gyógyszereket kell szednem,amik kicsit segite nek,de ez már sok.Kèrem sziveskedjen tanácsot adni a kèszülèkèvel,kapcsolatban.,a gyulladás alatt,mivel lehet kezelni,egyáltalán lehet? Köszönöm szèpen előre is a válaszát.Tisztelettel: DANKOS IBOLYA

 • comment-avatar

  A válaszhoz kérdésre lenne szükség. De ha nem veszi a fáradtságot, hogy tisztességesen megfogalmazza a kérdést, akkor milyen választ vár tőlem?

 • comment-avatar
  Miss jànos 3 év

  Vàrom a vàlaszàt nyaki vàl derèk fàjdalom csont ritkulàs gyogyszerek vitamin d30000 ne optirize doreta kàlcium

 • comment-avatar

  Olvassa el csontritkulással kapcsolatos cikkemet: https://elethosszig.hu/csontritkulas-amit-tudni-kell/

 • comment-avatar
  Miss jàno 3 év

  Felesègem nek csont kitkulàsa van erös fàjdalmai vanak vall derèk nyak fàjdalom csil szed de rövid ideig hatnak.vàrom vàlaszàt köszönetel MIss Jànos