Tudj meg többet a fájdalomcsillapításról

A mozgásszervi betegségek a leggyakoribb fájdalomforrások közé tartoznak. Ha ilyenben szenvedsz, akkor a fájdalom gyakran teheti tönkre a napod. Kézenfekvő, hogy erre bekapsz pár fájdalomcsillapító gyógyszert. Ezek tartós szedése azonban szinte biztosan mellékhatásokhoz vezet. Az egészséged szempontjából fontos, hogy minél kevesebb gyógyszer kerüljön a szervezetedbe.

Készítettem egy tájékoztató anyagot a fájdalomcsillapítás otthoni, gyógyszermentes lehetőségeiről.

Mivel a fájdalom oka sok-sok különböző betegség lehet, a kezelés is szerteágazó. Így a fájdalomcsillapítással kapcsolatos információk nem is férnek el egyetlen levélben. Ezért a tudnivalókat több részre bontottam.

Minden részben más és más témát tekintek át, így néhány rész elolvasása után Te is alaposan tájékozottá válsz a gyógyszermentes fájdalomcsillapítás otthoni lehetőségeivel kapcsolatban és sikeresen kezelheted tüneteid és javíthatsz az életminőségeden.

Írd be az email címed, kattints a “Kérem a tájékoztatót” gombra és az első részt azonnal olvashatod*!

Mindent egyben a fájdalomcsillapítás gyógyszermentes lehetőségeiről

Szeretnél mindent megtudni a fájdalom megszüntetésének gyógyszermentes és ezért mellékhatásokat sem okozó módjairól? Tudni szeretnéd, hogyan alkalmazhatók, milyen kockázatai vannak és milyen eredményt várhatsz?

Ha igen, akkor add meg a mail címed és kattints a “Kérem a tájékoztatót” gombra.

Az első levelet azonnal megkapod. Sokfélke fájdalomcsillapítási mód létezik, így több részre bontottam az információt is. Néhány nap alatt mindenre fény derül. Elmentheted, újra megnyithatod, bármikor hasznodra lehet.

Bízom abban, hogy ezek megismerése segítenek fájdalmaid hatékony enyhítésében, az életminőséged javításában.

Adataid önkéntes megadásával és a Kérem a tájékoztatót gomb elfogadásával hozzájárulsz, hogy neved és e-mail címed kezeljük. Ezt a meghatalmazásod bármikor visszavonhatod. Minden levelemben találsz leiratkozási lehetőséget. Adatvédelmi szabályzatunkat itt olvashatod el.

Az első levelet az adatok megadása után perceken belül küldöm. Ha nem találod, akkor nézd meg a levélszemét vagy promo levelek mappát is. A további részek néhány napos időközökkel, automatikusan érkeznek, nincs mód, hogy a következő rész küldését előre hozzuk. Ha már nincs szükséged további tájékoztatásra, a levelek mindegyikében találsz leiratkozási lehetőséget.

*A “Kérem a tájékoztatót” gomb lenyomásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az általad önkéntesen szolgáltatott személyes adatokat a Scart Kft. mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásod visszavonásáig abból a célból, hogy az orvostechnika témával kapcsolatban tanácsokat, érdekességeket, valamint esetenként reklámcélú levelet küldjön a részedre. Az Adatvédelmi szabályzatot ide kattintva éred el.

MEGOSZTOM

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (4)
 • Dr. Zátrok Zsolt

  A válaszhoz kérdésre lenne szükség. De ha nem veszi a fáradtságot, hogy tisztességesen megfogalmazza a kérdést, akkor milyen választ vár tőlem?

 • comment-avatar
  Miss jànos 3 weeks

  Vàrom a vàlaszàt nyaki vàl derèk fàjdalom csont ritkulàs gyogyszerek vitamin d30000 ne optirize doreta kàlcium

 • Dr. Zátrok Zsolt

  Olvassa el csontritkulással kapcsolatos cikkemet: https://elethosszig.hu/csontritkulas-amit-tudni-kell/

 • comment-avatar
  Miss jàno 4 weeks

  Felesègem nek csont kitkulàsa van erös fàjdalmai vanak vall derèk nyak fàjdalom csil szed de rövid ideig hatnak.vàrom vàlaszàt köszönetel MIss Jànos