Tudj meg többet a fájdalomcsillapításról - Dr. Zátrok Zsolt blog

Tudj meg többet a fájdalomcsillapításról

Mindent egyben a fájdalomcsillapítás gyógyszermentes lehetőségeiről

Szeretnél mindent megtudni a fájdalom megszüntetésének gyógyszermentes és ezért mellékhatásokat sem okozó módjairól? Tudni szeretnéd, hogyan alkalmazhatók, milyen kockázatai vannak és milyen eredményt várhatsz?

Ha igen, akkor add meg a mail címed és kattints a “Kérem a tájékoztatót” gombra.

Az első levelet azonnal megkapod. Sokfélke fájdalomcsillapítási mód létezik, így több részre bontottam az információt is. Néhány nap alatt mindenre fény derül. Elmentheted, újra megnyithatod, bármikor hasznodra lehet.

Bízom abban, hogy ezek megismerése segítenek fájdalmaid hatékony enyhítésében, az életminőséged javításában.

Adataid önkéntes megadásával és a Kérem a tájékoztatót gomb elfogadásával hozzájárulsz, hogy neved és e-mail címed kezeljük. Ezt a meghatalmazásod bármikor visszavonhatod. Minden levelemben találsz leiratkozási lehetőséget. Adatvédelmi szabályzatunkat itt olvashatod el.

blank
blank
blank
blank
blank
blank
MEGOSZTOM

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (6)
 • Dr. Zátrok Zsolt

  Olvassa el ezt a cikkemet, megtalálja a választ a kérdésére!

 • comment-avatar
  Sárhida Petőfi ut 10. 8944 4 months

  Tisztelt Dr.Úr! Üdvözlöm A kèrdèsem a következő lenne.42 èves elmúltam sajnos nagyon fiatalon porckorong sèrvem alakult ki.A munkámból kifolyólag. A diagnózis szerint: merevsèget okozó csigolyaizületi gyulladásom van,plusz a porckorongsèrv.Sajnos nemtudok dolgozni mert táppènzen vagyok,már egy hónapja elmúlt.Ez nem az az első eset,hogy igy jártam.Neurológushoz is megyek hamarosan,nagyon bevannak kötve az izmok a gerincem mellett,nincs túlsulyom sem.Erős gyógyszereket kell szednem,amik kicsit segite nek,de ez már sok.Kèrem sziveskedjen tanácsot adni a kèszülèkèvel,kapcsolatban.,a gyulladás alatt,mivel lehet kezelni,egyáltalán lehet? Köszönöm szèpen előre is a válaszát.Tisztelettel: DANKOS IBOLYA

 • Dr. Zátrok Zsolt

  A válaszhoz kérdésre lenne szükség. De ha nem veszi a fáradtságot, hogy tisztességesen megfogalmazza a kérdést, akkor milyen választ vár tőlem?

 • comment-avatar
  Miss jànos 6 months

  Vàrom a vàlaszàt nyaki vàl derèk fàjdalom csont ritkulàs gyogyszerek vitamin d30000 ne optirize doreta kàlcium

 • Dr. Zátrok Zsolt

  Olvassa el csontritkulással kapcsolatos cikkemet: https://elethosszig.hu/csontritkulas-amit-tudni-kell/

 • comment-avatar
  Miss jàno 6 months

  Felesègem nek csont kitkulàsa van erös fàjdalmai vanak vall derèk nyak fàjdalom csil szed de rövid ideig hatnak.vàrom vàlaszàt köszönetel MIss Jànos