Hogyan válassz lágylézer készüléket?

A lágylézer készülék hatékonyan segít számos állapot kezelésében. Erről korábbi cikkeimben olvashatsz. Ezen a felvételen ahhoz nyújtok segíteni, milyen szempontokat kell mérlegelned a lágylézer készülék vásárlás előtt.  

Fontos tudnod arról, hogy más hatású a 660nm és más a 808nm-es lézersugár. Az ízületek kezelésére például a 660-as szinte teljesen alkalmatlan. Vagy éppen mit jelent az, ha egy készülék nagyobb teljesítményű. Mindig előnyt jelent-e ez? Aztán az sem biztos, hogy a Te számodra a legdrágább készülék a legjobb.

Mindezekről kapsz információt. Kattints a lejátszás gombra és nézd meg a felvételt. Ne felejts el feliratkozni a csatornámra, hogy értesülj a következő részről!

Mindent egyben a lágylézer készülékekről

Szeretnél mindent megtudni a lágylézerekről, az otthoni alkalmazás lehetőségeiről és arról, hogy mely állapotok, betegségek kezelésére alkalmazhatod?

Ha igen, akkor add meg a mail címed és kattints a “Kérem a tájékoztatót” gombra.

Röviddel ezután e-mailt küldök, melyben mindent megtalálsz a témakörrel kapcsolatban. Elolvashatod, újra megnyithatod, elmentheted. Remélem, hogy az általam küldött információk segítenek állapotod javításában, tüneteid kezelésében.

Adataid önkéntes megadásával és a Kérem a tájékoztatót gomb elfogadásával hozzájárulsz, hogy neved és e-mail címed kezeljük. Ezt a meghatalmazásod bármikor visszavonhatod. Minden levelemben találsz leiratkozási lehetőséget. Adatvédelmi szabályzatunkat itt olvashatod el.

MEGOSZTOM

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (0)