Küldetés

Az Élethosszig Egészségesen® blog gondolata már évekkel ezelőtt megfogalmazódott bennem. 

 

Munkám miatt rendszeresen megfordultam az ország kórházaiban, jártam többszáz házi- és magánorvosi rendelőben.

Azt tapasztaltam, hogy az orvosok jelentős része alig vagy nagyon keveset tud a betegek számára készült orvostechnológiai megoldásokról.

 

Ha pedig nincs ismeretük ezekről,
akkor hogyan adhatnának tanácsot a betegeik számára?

 

A interneten elérhető “betegtájékoztató” oldalak pedig szinte kizárólag a betegségek “tankönyvi” ismertetésére vállalkoznak. Orvosi kifejezésekkel igyekeznek a lehető legkörültekintőbben leírni egy-egy kórkép minden lehetséges okát, szövődményét, továbbá a gyógyszeres vagy a műtéti kezelés módjait.

A beteg általi otthoni teendőket vagy éppen a gyógyulást támogató technológiai eszközöket, módszereket egyik sem ismerteti. Nem véletlen, hogy a betegek egy jelentős részének fogalma sincs arról, hogy van vagy lehet megoldás a problémájára.

 

Blogomban és videóimban igyekszem a laikus számára is
érthetően bemutatni ezeket a lehetőségeket, köztük leginkább az otthoni orvostechnikai eszközöket.

 

Ezek az eszközök lehetőségek sorát biztosítják, ráadásul szinte kivétel nélkül mellékhatások nélkül. Szinte lehetetlen a bennük rejlő képességeket kihasználni. Csak akkor tudnak hatékony segítséget nyújtani a betegségek leküzdésében, sőt az egészség megőrzésében is, ha megfelelően használják őket.

EBBEN SZERETNÉK SEGÍTENI ÍRÁSAIMMAL!

Olvasd el és oszd meg másokkal is.

Dr.Zátrok Zsolt

Dr. Zátrok Zsolt

 

 

 

Jogi nyilatkozat

A www.elethosszig.hu oldalon található írások, képek, ábrák és videók, továbbá a kapcsolódó megjegyzések nem orvosi tanácsok.

Bár Dr. Zátrok Zsolt orvos és orvostechnológiai tanácsadó, de nem az Te kezelőorvosod!

Dr. Zátrok nem rendelkezik sem távdiagnosztikai, sem az interneten át történő távgyógyító képességgel.

A blogon Dr. Zátrok által elmondottak a személyes meggyőződését tükrözik, de nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást és a diagnózis felállítását! A diagnózis nélkül, önkényesen alkalmazott kezelések ronthatják az állapotod!

Az elhangzottakra alapozott öndiagnózis, önterápia következményeiért Dr. Zátrok nem vállal felelősséget!

Ezt a blogot Dr. Zátrok Zsolt azért készíti, bővíti, hogy segítse az orvostechnológiai eszközök megismerését, az eszközök rendeltetésszerű használatának elsajátítását és a kezelések megfelelő végrehajtását.

Arról, hogy az adott módszer, technika alkalmazható-e a Te esetedben, kérd kezelőorvosod vagy fizikoterapautád tanácsát!

 

Termékelhelyezési nyilatkozat

A blogokban ajánlott termékekről Dr. Zátrok Zsolt maga alkot véleményt. Írásai nem mások által létrehozott marketing vagy PR anyagok.

Bár Dr. Zátrok írásaiban, ajánlásaiban az objektivitásra törekszik, de a termékek értékesítésében érdekelt.