Küldetés - Dr. Zátrok Zsolt blog

Küldetés

Az orvostechnológia rendkívül gyors ütemben fejlődik, változik. Ezzel együtt bővülnek a megelőzés és betegségkezelés lehetőségek is.

Hazánkban az ezzel kapcsolatos ismeretek nem vagy alig jutnak el az orvosokhoz és a betegekhez – blogommal ezt szeretném pótolni.

 

Mondhatod persze, hogy egy csomó “betegtájékoztató oldal” létezik, minek még egy!?

Nézd meg alaposabban ez egészségügyi tájékoztató oldalakat! Szinte orvosi tankönyvi alaposságú betegségismertetőket találsz, megismerheted egy-egy kórkép minden lehetséges okát, szövődményét, továbbá a gyógyszeres vagy a műtéti kezelés módjait.

De a betegségek kezelése nem merül ki abban, hogy “befalsz” néhány gyógyszert! Mégsem találsz semmit ezen felül. Például arról, hogy Te magad mit tehetsz otthon? Vagy bemutatják-e a gyógyulást támogató otthoni orvostechnológiai eszközöket, módszereket.

Sajnos egyik oldal sem foglalkozik ezekkel, még az említés szintjén sem.

Nem véletlen, hogy a fogalmad sincs arról, hogy van vagy lehet megoldás a problémádra. Ráadásul Te magad oldhatod meg!

 

Blogommal ezt a hiányt szeretném “befoltozni”. 25 éve foglalkozom orvoslással és az orvoslást segítő technológiai eszközök megismerésével. Évtizedek óta ez a munkám, a hobbim, mely során szerzett ismereteimet, tapasztalataimat osztom meg itt annak érdekében, hogy segítsem a tünetekkel és betegségekkel szembeni küzdelmet.

 

Dr.Zátrok Zsolt

Dr. Zátrok Zsolt

info@elethosszig.hu
+36 53 200108

 

Jogi nyilatkozat

A www.elethosszig.hu oldalon található írások, képek, ábrák és videók, továbbá a kapcsolódó megjegyzések nem orvosi tanácsok.

Bár Dr. Zátrok Zsolt orvosi végzettséggel és gyakorlattal rendelkezik, de nem az Te kezelőorvosod!

Dr. Zátrok nem rendelkezik sem távdiagnosztikai, sem az interneten át történő távgyógyító képességgel.

A blogon Dr. Zátrok által elmondottak a személyes meggyőződését tükrözik, de nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást és a diagnózis felállítását! A diagnózis nélkül, önkényesen alkalmazott kezelések ronthatják az állapotod!

Az elhangzottakra alapozott öndiagnózis, önterápia következményeiért Dr. Zátrok nem vállal felelősséget!

Ezt a blogot Dr. Zátrok Zsolt azért készíti, bővíti, hogy segítse az orvostechnológiai eszközök megismerését, az eszközök rendeltetésszerű használatának elsajátítását és a kezelések megfelelő végrehajtását.

Arról, hogy az adott módszer, technika alkalmazható-e a Te esetedben, kérd kezelőorvosod vagy fizikoterapeutád tanácsát!

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank