A B-Cure 2009-ben került forgalomban. A kezdetektől úttörő szerepet játszik a lágylézerek területén. A világszerte eladott több mint 100 ezer készülékkel minden bizonnyal ez a legnépszerűbb lágylézer a piacon. Az elterjedtsége miatt nagyszámú orvosi tanulmány vizsgálja alkalmazását a legkülönfélébb területeken. Hatékonyságáról számos publikációban számoltak be a munkacsoportok. Ebben a filmben arról beszélek, mitől hatékonyak a B-Cure lágylézerek.

B-Cure Classic lágylézer

 • 1. lézer teljesítmény osztályB-Cure Laser Classic lágylézer készülék
 • 808 nanométeres lézersugár
 • PW (pulzáló) lézer
 • 250mW teljesítmény
 • 6 perc / 5 Joule

blank
Szerző: Dr. Zátrok Zsolt

A Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 1991-ben. Hosszú ideig kórházi orvosként dolgoztam, majd elhagytam a pályát és a legkorszerűbb orvosi berendezések használatát oktattam az orvosi teamek számára. 2012 óta kizárólag olyan eszközökkel foglalkozom, melyet a beteg általi, otthoni használatra terveztek. Blogomban ezekről az eszközökről írok, beleértve a biztonságos alkalmazás ismertetését is. Tapasztalataim alapján meggyőződéssel állíthatom, hogy hozzájárulhatnak az egészséged megőrzéséhez/helyreállításához.

4 Comments

 1. Porcregenerációs hatást csak a IV. lézerosztályú, klinikai használatú lézerektől várható. A B-Cure I.lézerosztályba tartozó készülék, mely biostimuláló hatású, azaz a gyulladásos és regenerációs folyamatokban segít, továbbá fájdalomcsillapító hatású.
  Az artrózis kezdeti, enyhébb szakaszában, a gyulladás és a fájdalom csökkentése révén hat. Ha a porckopás már előrehaladott, akkor a porcregeneráció lehetősége csökken. Minél súlyosabb a kopás, annál kisebb a lézerhatás is.

 2. Két hónapja rendszeresen kezelem térdporc kopásos fájdalmamat napi három alkalommal, és 18 perces idővel B-CURE-LASER SPORT készülékkel eredménytelenül. Szeretném kérdezni hogy mi lehet az oka a sikertelen eredménynek? A készülék kifogástalanul működik, csak jótékony hatás nem erezhető.

 3. Az arcideg zsábáról szóló cikkemet olvassa el ismét.
  Abban is jelzem: a TENS kezelés a legolcsóbb módszer, de csak tüneti hatású. A fájdalmat egy ideig csillapítja (helyettesíti a gyógyszert). Azonban nincs gyógyhatása. Ezért akárhányszor kezel, javulás nem történik.
  A gyógyulást mikroáramú kezeléssel és lágylézerrel lehet segíteni. Ezek a készülékek azonban már drágábbak, mint a TENS készülék.

 4. Március elején kerestem meg Önt az arcidegzsábámmal kapcsolatban,javaslatára használom a tens készüléket,amit úgy érzem valamelyest enyhít a fájdalmamon,tovább olvasva és hallgatva a videóban közölt tanácsait kérném szépen,hogy a lágylézer készülékre vonatkozóan legyen kedves nekem tanácsot adni,hogy milyen készüléket javasol számomra, és milyen árfekvéssel!Előre is köszönöm a megértését,és majdani válaszát!
  Még annyit szeretnék elmondani,hogy a TENS használata óta a gyulladás valamelyest csökken és a fájdalom mérséklődik,napi 2-3x 30 perces használat után!A duzzanat az arcomról majdnem teljesen eltűnt!Nagyon köszönöm,hogy meghallgat és tanácsot ad!Tisztelettel:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük