Mi a titka a B-Cure lágylézerek hatékonyságának?

A B-Cure 2009-ben került forgalomban. A kezdetektől úttörő szerepet játszik a lágylézerek területén. A világszerte eladott több mint 100 ezer készülékkel minden bizonnyal ez a legnépszerűbb lágylézer a piacon. Az elterjedtsége miatt nagyszámú orvosi tanulmány vizsgálja alkalmazását a legkülönfélébb területeken. Hatékonyságáról számos publikációban számoltak be a munkacsoportok. Ebben a filmben arról beszélek, mitől hatékonyak a B-Cure lágylézerek.

Tudj meg mindent a lágylézerekről

Az alacsony intenzitású lézer (azaz lágylézer) készülék által kibocsátott lézersugár gyógyhatását Mester Endre professzor fedezte fel a Semmelweis Egyetemen. Az 1970-es években bizonyította a lábszárfekély gyógyulását serkentő hatását.

A lágylézer hatékony terápiás eszköz mozgásszervi, fogászati, fül-orr-gégészeti gyulladások gyógyítására, továbbá fekély, seb és hegkezelésre. Iratkozz fel és ingyenesen megkapod a lágylézereket ismertető hírlevelem.

Az Adatvédelmi szabályzatot itt olvashatod el.

blank

Segítsd további cikkek készítését.


Kattints a részletekért!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (4)
 • comment-avatar

  Porcregenerációs hatást csak a IV. lézerosztályú, klinikai használatú lézerektől várható. A B-Cure I.lézerosztályba tartozó készülék, mely biostimuláló hatású, azaz a gyulladásos és regenerációs folyamatokban segít, továbbá fájdalomcsillapító hatású.
  Az artrózis kezdeti, enyhébb szakaszában, a gyulladás és a fájdalom csökkentése révén hat. Ha a porckopás már előrehaladott, akkor a porcregeneráció lehetősége csökken. Minél súlyosabb a kopás, annál kisebb a lézerhatás is.

 • comment-avatar
  Imre 1 év

  Két hónapja rendszeresen kezelem térdporc kopásos fájdalmamat napi három alkalommal, és 18 perces idővel B-CURE-LASER SPORT készülékkel eredménytelenül. Szeretném kérdezni hogy mi lehet az oka a sikertelen eredménynek? A készülék kifogástalanul működik, csak jótékony hatás nem erezhető.

 • comment-avatar

  Az arcideg zsábáról szóló cikkemet olvassa el ismét.
  Abban is jelzem: a TENS kezelés a legolcsóbb módszer, de csak tüneti hatású. A fájdalmat egy ideig csillapítja (helyettesíti a gyógyszert). Azonban nincs gyógyhatása. Ezért akárhányszor kezel, javulás nem történik.
  A gyógyulást mikroáramú kezeléssel és lágylézerrel lehet segíteni. Ezek a készülékek azonban már drágábbak, mint a TENS készülék.

 • comment-avatar
  Margo 1 év

  Március elején kerestem meg Önt az arcidegzsábámmal kapcsolatban,javaslatára használom a tens készüléket,amit úgy érzem valamelyest enyhít a fájdalmamon,tovább olvasva és hallgatva a videóban közölt tanácsait kérném szépen,hogy a lágylézer készülékre vonatkozóan legyen kedves nekem tanácsot adni,hogy milyen készüléket javasol számomra, és milyen árfekvéssel!Előre is köszönöm a megértését,és majdani válaszát!
  Még annyit szeretnék elmondani,hogy a TENS használata óta a gyulladás valamelyest csökken és a fájdalom mérséklődik,napi 2-3x 30 perces használat után!A duzzanat az arcomról majdnem teljesen eltűnt!Nagyon köszönöm,hogy meghallgat és tanácsot ad!Tisztelettel: