A vizelet / széklet inkontinencia rontja az életminőséget, azonban a tünetek a legtöbb esetben enyhíthetők.

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy megismerd a nyugaton már széles körben elterjedt kezelési módokat.

Az Adatvédelmi szabályzatot itt olvashatod el.

Az első levelet az adatok megadása után perceken belül küldöm. Ha nem találod, akkor nézd meg a levélszemét vagy promo levelek mappát is. A további részek néhány napos időközökkel, automatikusan érkeznek, nincs mód, hogy a következő rész küldését előre hozzuk. Ha már nincs szükséged további tájékoztatásra, a levelek mindegyikében találsz leiratkozási lehetőséget.

*A “Feliratkozom” gomb lenyomásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az általad önkéntesen szolgáltatott személyes adatokat a Scart Kft. mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásod visszavonásáig abból a célból, hogy az orvostechnika témával kapcsolatban tanácsokat, érdekességeket, valamint esetenként reklámcélú levelet küldjön a részedre. Az Adatvédelmi szabályzatot ide kattintva éred el.

Szerző: Dr. Zátrok Zsolt

A Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 1991-ben. Hosszú ideig kórházi orvosként dolgoztam, majd elhagytam a pályát és a legkorszerűbb orvosi berendezések használatát oktattam az orvosi teamek számára. 2012 óta kizárólag olyan eszközökkel foglalkozom, melyet a beteg általi, otthoni használatra terveztek. Blogomban ezekről az eszközökről írok, beleértve a biztonságos alkalmazás ismertetését is. Tapasztalataim alapján meggyőződéssel állíthatom, hogy hozzájárulhatnak az egészséged megőrzéséhez/helyreállításához.

4 Comments

 1. Kérem a tájékoztató, segítő tanácsokat.
  köszönettel:
  Orgona

 2. Köszönöm a levelét. Az inkontinencia kezelésről vallott álláspontomat egyszerűen megismerheti. Kérje a tájékoztatót, amit ezen az oldalon fentebb említek. Mindent beleírtam!
  A tapasztalatai megosztására az internet valóban jó platform. Érdemes blogot írnia!

 3. Üdvözlöm Uram.
  Régóta nézegetem a honlapot és szívesen találkoznék Önnel, még személyesen is.
  Én fizikoterápiás asszisztens vagyok(voltam) 1973 óta és elektroterápiás kezelések sokaságát ismertem meg és használtam(na, meg tanítottam is),
  s mondhatom:sok mindent tapasztaltam(láttam,hallottam)jót is és rosszat is.Én is hasonlóan gondolkodom arról, hogy az internet segítségével, hogyan segíthetnék, hogy adhatnám tovább az a sok ismeretet, tapasztalatot, amit megszereztem a negyven valahány év alatt.

  Érdekelne, hogy Ön mit mond, mutat az inkontinencia kezeléssel kapcsolatosan, Szívesen venném és örülnék a válaszának, melyet várok, remélek. Tisztelettel:D.Piroska

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük