Mindent egyben az inkontinenciáról és FES kezelésről - Dr. Zátrok Zsolt blog

Mindent egyben az inkontinenciáról és FES kezelésről

Mindent egyben az inkontinenciáról és FES kezelésről

Szeretnél mindent megtudni arról, hogyan szüntetheted meg az inkontinenciát FES (azaz funkcionális izomstimuláció) segítségével?

Ha igen, akkor add meg a mail címed és kattints a “Kérem a tájékoztatót” gombra.

Mivel az inkontinenciával kapcsolatban bőséges információ áll rendelkezésre, így több részre bontottam az információt. Néhány nap alatt mindenre fény derül. Elmentheted, újra megnyithatod, bármikor hasznodra lehet.

Bízom abban, hogy az FES kezelés alapos ismerete segít a tüneteid megszüntetésében, legyen az vizelet vagy akár széklet inkontinencia.

Adataid önkéntes megadásával és a Kérem a tájékoztatót gomb elfogadásával hozzájárulsz, hogy neved és e-mail címed kezeljük. Ezt a meghatalmazásod bármikor visszavonhatod. Minden levelemben találsz leiratkozási lehetőséget. Adatvédelmi szabályzatunkat itt olvashatod el.

Az első levelet az adatok megadása után perceken belül küldöm. Ha nem találod, akkor nézd meg a levélszemét vagy promo levelek mappát is. A további részek néhány napos időközökkel, automatikusan érkeznek, nincs mód, hogy a következő rész küldését előre hozzuk. Ha már nincs szükséged további tájékoztatásra, a levelek mindegyikében találsz leiratkozási lehetőséget.

*A “Kérem a tájékoztatót” gomb lenyomásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az általad önkéntesen szolgáltatott személyes adatokat a Scart Kft. mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásod visszavonásáig abból a célból, hogy az orvostechnika témával kapcsolatban tanácsokat, érdekességeket, valamint esetenként reklámcélú levelet küldjön a részedre. Az Adatvédelmi szabályzatot ide kattintva éred el.

KATEGÓRIÁK
CÍMKÉK

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (2)
 • comment-avatar

  Köszönöm a levelét. Az inkontinencia kezelésről vallott álláspontomat egyszerűen megismerheti. Kérje a tájékoztatót, amit ezen az oldalon fentebb említek. Mindent beleírtam!
  A tapasztalatai megosztására az internet valóban jó platform. Érdemes blogot írnia!

 • comment-avatar
  Pircsi 7 hónap

  Üdvözlöm Uram.
  Régóta nézegetem a honlapot és szívesen találkoznék Önnel, még személyesen is.
  Én fizikoterápiás asszisztens vagyok(voltam) 1973 óta és elektroterápiás kezelések sokaságát ismertem meg és használtam(na, meg tanítottam is),
  s mondhatom:sok mindent tapasztaltam(láttam,hallottam)jót is és rosszat is.Én is hasonlóan gondolkodom arról, hogy az internet segítségével, hogyan segíthetnék, hogy adhatnám tovább az a sok ismeretet, tapasztalatot, amit megszereztem a negyven valahány év alatt.

  Érdekelne, hogy Ön mit mond, mutat az inkontinencia kezeléssel kapcsolatosan, Szívesen venném és örülnék a válaszának, melyet várok, remélek. Tisztelettel:D.Piroska