Sikeres foglalás

Az időpontfoglalásod a rendszer sikeresen rögzítette. Köszönöm!

Hamarosan e-mail visszaigazolást kapsz a foglaláskor megadott címre. Kérlek ellenőrizd a levélszemét mappát is.

 

Kérlek ne késs, legyél pontos!

Az előfordulhat, hogy közbejön valami – ilyenkor kérünk értesíts minket az info@elethosszig.hu címen vagy a 06 53 200108-as telefonon legalább az előző napon. Ha nem tisztelsz meg azzal, hogy időben értesítesz, nem adunk új időpontot.

 

Komplex (holisztikus) szemlélet

Légy tisztában azzal, hogy a tanácsadásom nem tartalmaz orvosi vizsgálatot!

Kivizsgálás után gyere hozzám, ha a panaszod oka ismert. Hozd a zárójelentésed, vizsgálati lapod. A diagnózis, az egyéb betegségeid, vizsgálati eredményeid, kezeléseid ismeretében tudok segíteni a megfelelő otthoni módszer, eszköz kiválasztásában.

Tanácsadásom nemcsak az eszközről és használatának megtanításáról szól. Táplálkozási és életmód tanácsokat is kapsz majd. Erre azért van szükség, mert a betegségek döntő többsége az életmódból -főképp a helytelen táplálkozásból, a testmozgás hiányából és a stresszből- ered.

Ha a panaszok megjelenése után úgy folytatod, ahol abbahagytad, akkor önmagában a fizikoterápia nem fog tartós segítséget jelenteni. Az egészség megőrzése és visszaállítása döntő mértékben rajtad múlik.

Ha megérted, hogy mi szükséges ehhez, akkor magad tehetsz a legtöbbet a saját érdekedben.

 

Várlak a megbeszélt időpontban

Cím: 2730 Albertirsa, Koltói Anna utca 39. , Scart Kft. – Ez egy családi ház, bátran gyere be a kiskapun! Oldalról találod a bejáratot az irodába.

üdvözlettel
Dr. Zátrok Zsolt