Veinoplus Arterial használata érszűkület esetén

Az érszűkület megelőzésének legjobb módja az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás! Amikor az első érszűkületes tüneteid megjelennek, még akkor sincs késő. A lábizmok alapos megtornáztatása, azaz a naponta végzett minimum 40-50 perces séta, kocogás vagy kerékpározás a legjobb gyógymód. Készülékre (például a Veinoplus Arterial) akkor van szükséged, hogyha a figyelmeztető tünetek ellenére nem változtattál az életmódodon.

Ebben az esetben a betegséged eljut egy olyan stádiumba, amikor már ha akarnál sem tudsz mozogni. Az előrehaladott érszűkület ugyanis nem enged sétálni sem. Kevés friss vér jut el a lábizmaidhoz és járás közben az izmokban oxigénhiány lép fel, ami olyan erős lábikrafájdalmat vált ki, hogy egy lépést sem tudsz továbbmenni. Régen ezért ezt a betegséget „kirakatnéző kórnak” hívták. Pár száz lépés után pár perc szünetet kell tartani, ami alatt más lehetőség nem lévén nézelődni lehet.

Szóval, ha hagytad, hogy ide eljuss, akkor azt kellene megakadályozni, hogy a szövetek elhaljanak és apránként amputálják a lábad. Ilyenkor nem marad más csak a technikai eszköz.

Veinoplus Arterial érszűkület tüneteit kezelő készülék

Ez a készülék egy funkcionális stimulátor. A lábszárizmokra felragasztott öntapadó elektródákon keresztül izomösszehúzódások sorozatát hozza létre a vádlidban.

elektródák felhelyezése veinoplus Arterial, veinoplus V.I. és veinoplus DVT készülékkel végzett kezeléshez

A kezeléshez az elektródát elhelyezheted a jobb és bal vádlin (ábra jobb oldala). Ez nők és kistermetű férfiak, továbbá enyhe panaszok esetén jó megoldás.
Súlyos panaszok, átlagos és nagytermetűek esetén inkább ugyanazon vádli külső és belső izomhasára kerüljön (ábra bal oldala).
Minél közelebb vannak egymáshoz az elektródák, annál erőteljesebb az izomtorna és ezzel a hatás is.

A kezelés 30 perces, ami tulajdonképpen a sétát, kerékpározást helyettesíti (hiszen ezt a fájdalom miatt már nem tudod végezni).

A készülék hatása igazolt, javítja a vérkeringést, felmelegíti a hűvös végtagot, csökkenti a fájdalmat. Kifejezetten hatékony az éjszakai lábikragörcsök megelőzésében!

Gyorsítja a nehezen gyógyuló sebek (fekélyek) gyógyulását is. Érműtét után lerövidíti a felgyógyulási időt és segíti az érprotézis megóvását.

Segítsd további cikkek készítését.


Kattints a részletekért!

Ha a panaszaid már nem engedik a rendszeres testmozgást, akkor használd napi 1-2 vagy szükség esetén akár 3 alkalommal a Veinoplus Arterial készüléket.

Ebben a filmben azt mutatom meg, milyen egyszerű ez.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (0)