Veinoplus Back hátfájáskezelő stimulátor

A munkanap végére kíméletlenül fáj a hátad? Akkor valószínűleg Te is napjaink egyik leggyakoribb civilizációs betegségében szenvedsz. A hátfájdalom olyan gyakori, hogy mára milliókat érint. Oka elsősorban az életmódban keresendő, ezért kezelése nem egyszerű. A Veinoplus Back készülék segít megtenni az első lépéseket a gyógyulás útján. 

Ez a bejegyzés video formátumban is elérhető Youtube-csatornámon. Ne felejts el feliratkozni, hogy értesülj az új információkról! Ha inkább olvasol, görgess lejjebb!

A hátfájás okai és kialakulása

Okát leginkább az életmódodban keresd. Fizikai aktivitásod alacsony, egész nap a számítógép előtt gubbasztasz. Hazaérve a karosszékbe huppanva alig várod, hogy nézhesd a kedvenc sorozatod.

De minél többet pihensz, annál jobban fáj…. Szeretnél megszabadulni a kínoktól, de ha így folytatod, nem fog sikerülni. Változtatnod kell néhány dolgon! Mondom is hamarosan, hogy miken.

Az egyenes tartásért gerinctartó izmaid a felelősek. Amíg elég erősek és edzettek, megtartják a súlyod és panaszaid sincsenek. A fájdalom megjelenése jelzi, hogy izmaid meggyengültek és már nem tartják meg a súlyod.

A csigolyáid egymáshoz préselődnek és a gerincből kilépő idegek “beszorulnak” a közöttük levő résekbe. Ez okozza a fájdalmat. Hátizmaid reflexesen megfeszülnek, hogy a fájdalmat csökkentsék, de az izomcsomók hamarosan csak tovább fokozzák a tüneteid.

Egyre jobban fáj és ez akadályoz a fizikai aktivitásban, a munkában, a mindennapi tevékenységben. Próbálsz tehát többet pihenni, de ezzel csak tovább gyengülnek az izmaid. Ördögi körbe kerültél. A fájdalom megszüntetését maga a fájdalom akadályozza! Nehéz a kitörés, de nem lehetetlen.

A hátfájás oka az ülő életmódban és kevés mozgásban keresendő

Ha a monitorod a szemmagasság alatt van, akkor csak görnyedve látod – egyenes út a hátfájáshoz!

A Veinoplus Back készülék elindít a gyógyulás útján

A Veinoplus Back elektrostimulátort kifejezetten a hátfájás kezelésére fejlesztették ki. Egyaránt kiváló a nyak, hát és deréktáji fájdalmak esetén is.

A készülék kombinálja a TENS (azaz idegstimulációs) és EMS (azaz izomstimulációs) impulzusokat.

A TENS két módon fejti ki a fájdalomcsillapító hatást. Egyrészt az ismétlődő elektromos impulzusok addig ingerlik az idegvégződéseket, míg azok „kimerülnek” és becsukják a fájdalomingert továbbító idegpályák „kapuit”. Így a fájdalomjelzés nem jut el az agyig. Ha pedig nem jut el odáig, akkor a fájdalom érzése is megszűnik. Másrészt a tested is termel fájdalomcsillapító anyagokat! Ezek olyan erősek, hogy ha például egy balesetben eltörik a lábad, a fájdalmat csak percekkel később kezded érezni. A TENS impulzusok serkentik ezeknek az úgynevezett endorfinoknak a termelését és ezzel is csillapítják fájdalmat.

Az EMS impulzusok nem az idegvégződésekkel, hanem közvetlenül az izmokkal lépnek kapcsolatba. Megszüntetik az izommerevséget és erősítik az izmokat.

Ez a TENS / EMS impulzus kombináció biztosítja a Veinoplus Back hatásosságát. Nemcsak tüneti kezelést biztosít, hanem az izmok erősítésével gyógyítja a fájdalom okát, a gerinctartó izmaid gyengeségét. Minél többet használod a készüléket, annál gyorsabban szűnik meg a fájdalom. A fiókban tartott készülék teljesen hatástalan – hasonlóan ahhoz, ha kerülöd az edzőtermeket!

Egy kezelés 45 percet vesz igénybe. Legalább egyszer kezelj naponta. Ha van elég időd, akár többször is. Nincs mellékhatás.

Figyelem! Pacemakeres beteg és terhes kismama a készüléket nem használhatja! Más ellenjavallat nincs.

Egyszerűen használható

A készüléket kedvelni fogod, mert amellett, hogy hatékony, egyszerű a használata. Mindössze három gombot találsz rajta. Bekapcsol, intenzitást növel és csökkent.

Az elektródákat a fájdalmas pont magasságában ragaszd a bőrre a gerinc két oldalán. A gerinctartó izmokra kerüljenek, soha ne magára a gerinccsontra! Kapcsold be a készüléket és a PLUSZ gombbal emeld az intenzitást. Hamarosan finom bizsergést érzel az elektródáknál. Ha semmit sem érzel valójában nem is kezelsz!

A magasabb intenzitás hatékonyabb, de kellemetlen égető, csipő érzéssel járhat. Azt a legmagasabb erősséget állítsd be, amit még kényelmesen elbírsz. Ha a kezelés fájdalmat okoz, túl magas az intenzitás, vegyél vissza! A kezelés közben bármikor emelheted-csökkentheted az intenzitást.

Ha eltelik a 45 perc, a készülék automatikusan kikapcsol. Az elektródát ragaszd vissza a tárolólapra. Tedd be a hűtőbe. Ezzel növeled az élettartamát.

A végleges gyógyulás útja

Bár a Veinoplus Back-kel végzett kezelés szükséges ahhoz, hogy a fájdalom ördögi köréből kitörj, de nem ettől fogsz véglegesen meggyógyulni!  Változtass a munka közbeni testhelyzeteden! Cseréld ki a széked, emeld a monitort szemmagasságba. Kezdj háterősítő tornát vagy jógázz és a mozgást ne is hagyd abba soha!

Összefoglalás

A Veinoplus Back készüléket akkor ajánlom számodra, ha szeretnél kitörni a hátfájás ördögi köréből. A kezelés első napjaiban tényleg fel sem kell kelned kedvenc fotelodból és akár a TV-t nézve használhatod! Megszünteti a fájdalmad és elindít a gyógyulás útján!

Fontos viszont, hogy amint az állandó fájdalmad megszűnt, emelkedj fel a foteledből és kezdj rendszeresen tornázni, jógázni. Naponta minimum 15-20 percet tölts a hátizmaidat erősítő gyakorlatokkal. Hajlítás és nyújtás, néhány fekvőtámasz és felülés, néhány planking… nem kell nagy dolgokra gondolnod… Mindegy, hogy otthon vagy edzőteremben csinálod!

A kulcs a Te kezedben van. Ezzel tudod véglegesen meggyógyítani magad, ez fogja véglegesen megszüntetni a panaszaid! Emlékezz arra, hogy fájdalmaid kialakulása hosszú ideig tartott! A gyógyulásig is hosszú út vár rád.

Kitartónak kell lenned! A Veinoplus Back elektrostimulátor kiváló segítőd lesz a gyógyuláshoz vezető utadon.

A Veinoplus Back hátfájás kezelő készüléket itt szerezheted be

 
Források:

MM - mainpage

Legyen az első hozzászóló on "Veinoplus Back hátfájáskezelő stimulátor"

Hozzászólás írása

E-mail cím (nem publikus)


*