Veinoplus Back hátfájáskezelő stimulátor

A munkanap végére kíméletlenül fáj a hátad? Akkor valószínűleg Te is napjaink egyik leggyakoribb civilizációs betegségében szenvedsz. A hátfájdalom olyan gyakori, hogy mára milliókat érint. Oka elsősorban az életmódban keresendő, ezért kezelése nem egyszerű. A Veinoplus Back készülék segít megtenni az első lépéseket a gyógyulás útján

Veinoplus Back elektroterápiás készülék

A Veinoplus Back egycsatornás elektroterápiás készülék, melyet a nyak-, hát és derékfájás kezelésére fejlesztettek ki. Kezelőprogramja fájdalomcsillapító, izomlazító és izomerősítő impulzusoki keveréke, ezért olyan jó a gerinc melletti izmok kezelésére.

Kezelőfelület és menü

A kezelőfelület ennél egyszerűbb már nem is lehetne. Összesen 3 nyomógomb látható. A bekapcsoló, illetve az áramintenzitást növelő/csökkentő gombok.

Ha a készüléket bekapcsoltad, kis LCD kijelző mutatja a fontos kezelési adatokat (kezelésből visszalevő idő és áramintenzitás).

Tartozékok

A készülék gondos csomagolásban érkezik, első benyomásra a kivitel és készülékminőség átlagos.

A Veinoplus Back készülék 9V elemmel működik, melyet a hátlapon levő elemtartó fedél felemelése után lehet a helyére illeszteni. Az elem élettartama kb 2-3 hét kezelést biztosít. Erősen függ attól, hogy milyen kezelési intenzitást kell alkalmazni.
Nagyobb testméretű, magasabb bőr-ellenállású egyének esetén egy kezelés több áramot igényel, így az elem hamarabb lemerülhet, mint az apró termetű, alacsony bőr ellenállásúak esetén.

A mellékelt elektródapár a legmagasabb minőséget képviseli, az amerikai Axelgaard terméke.
A kábel egyik végét a készülék tetején levő bemenetbe kell csatlakoztatni. Míg a kábel kettéosztott másik végén levő tűcsatlakozókat az öntapadó elektródákhoz.

A készülék csomagban található még egy textil tasak – ebben tárolhatod a készüléket. Utazáshoz is kiváló.
Ezen felül egy pánt is van a készletben, amivel az eszközt a nyakadba akaszthatod. Kezelés közben így nem esik le, nem csúszik be a fotel párnái alá.

Segítsd további cikkek készítését.


Kattints a részletekért!

Felhasználás

Ha a fenti módon csatlakoztattad a kábelt a Veinoplus Back készülékhez és az elektródákhoz, akkor készen áll a kezelésre.
Az elektródát mindig száraz, zsírtalanított bőrre ragaszd, így az élettartama hosszabb.
A két elektróda a gerinc két oldalán, a gerinctől 2-3 cm-re, a gerinctartó izomkötegre kerüljön úgy, hogy közrefogd a legfájdalmasabb pontot.
Ez lehet a nyakon, a lapockák között, a deréktájon, bárhol a gerinc lefutása mentén.

veinoplus back

Működtetés

Ha az elektródák a helyükön vannak, akkor kapcsold be a készüléket. A Plusz gombot nyomd meg párszor. Az áramerősség növekedésével egyre határozottabban fogod érezni az elektromos áram „csipkedését”.

Ha az intenzitást tovább emeled, az elektródák alatti izmaidban rándulásszerű összehúzódást érzel. Addig fokozd az intenzitást, amíg „bírod”. Minél erősebb az izommozgás, annál erősebb a gyógyhatás, de az elektromos áram is egyre kellemetlenebb.

Ne kínozd magad, de az intenzitás olyan magas legyen, amit fájdalom nélkül el tudsz viselni!

Eseti fájdalomra bármikor alkalmazhatod a Veinoplus Back készüléket, akár a munkahelyeden is.

Ha a fájdalom rendszeresen visszatér vagy állandó, akkor a kezelésnek is rendszeresnek, gyakorinak kell lennie. Naponta akár 3-4 kezelést is végezhetsz. Tartós javulás csak ettől várható.

A hátfájdalmak többnyire a rossz tartás, az ülő-álló munka és a kevés testmozgás következményeként keletkeznek. A gerinctartó izmok erejének fokozása a panaszokat teljesen megszünteti. Ennek első kedvező jelei 3-4 hét rendszeres kezelés után észlelhetők, de javaslom, hogy legalább 8-10 héten át kezeld az izmaid. Ekkora érhető el a tartós javulás.

Ellenjavallatok

A Veinoplus Back készüléket tilos alkalmazni pacemaker, beültetett defibrillátor esetén. Hasonlóan nem alkalmazható bőrfertőzés területén sem.

blank

Összefoglalás

A Veinoplus Back a gerinctartó izmok gyengeségének következtében fellépő nyak-, hát- és derékfájdalom csökkentésére alkalmazható. Oldja a fájdalmat és az izomcsomókat (melyeket a fájdalomra görcsösen összehúzódó izmok okoznak).

Rendszeres használata során erősíti a gerinctartó izmokat és ezzel egyre növeli a gerinc stabilitását. Csökkennek a fájdalmak, megszűnik az izommerevség és a kínzó panaszok is. Ez a kezelés teljesen természetes hatáson alapul, garantáltan mellékhatásmentes!

Akkor érdemes ilyen készüléket alkalmazni, ha a hátizmaid fájdalma megakadályozzák, hogy sporttal, pl. gerincerősítő tornával erősítsd meg az izmaid. A Veinoplus Back stimulátor segít kitörni a fájdalom-csapdából és képessé tesz a fájdalommentes mozgásra.

6.2
ÉRTÉKELÉS
Első benyomás: 8
Használhatóság: 10
Fájdalomcsökkentő hatás: 7
Izomlazító hatás: 7
Egyéb funkciók: 1
3 olvasói értékelés x 6.0
Dr. Zátrok a Veinoplus Back hátfájáskezelő készülékről. A készülék jó első benyomást tesz. A készülékház anyaga és kialakítása jó, de nem kiemelkedő. A kezelőfelület mindössze 3 gomb, így használata rendkívül egyszerű. A hátfájdalmat csillapító hatása jó, ahogy az izommerevség oldó képessége is. E kettő kombinációja biztosítja, hogy nyak-, hát-, derékfájás esetén hatékony legyen. A készülékkel a hátfájáson kívül semmilyen más panasz nem kezelhető. Kis méretű eszköz, így azoknak javaslom, akik a munkahelyre magukkal viszik és munka közben kezelnek (irodai dolgozók, sofőrök).

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (0)