Ajak herpesz gyógyulás két nap alatt? Lehetséges!

Az ajak herpesz egy gyakori vírusos megbetegedés, melyet a herpes simplex vírus okoz. Általában egy vörös, égő folttal kezdődik az ajkakon. Egy-két nap múlva a foltból hólyagok alakulnak ki, környékük fájdalmas lehet és nedvedzik. Általában egy hét, súlyosabb esetben 10-14 nap alatt gyógyul meg. Különböző rendszerességgel, de a herpesz kiújulhat. Van akit akár havonta „elkap”, míg a szerencsésebbeknél 1-2 vagy néhány évente ismétlődik.

Kattints a részletekért!

Ajak herpesz általános tudnivalók

Az ajak herpesz általában cseppfertőzéssel terjed és a fertőzés tünetei a vírus által okozott átmeneti időszakban jelentkeznek, amikor a vírus aktív. A fertőzés általában akkor jelentkezik, amikor a szervezet immunrendszere gyengül, például a stressz, a betegség vagy a menstruáció miatt. Általában enyhe egészségügyi problémát okoz. Gyenge immunrendszerűeknél súlyos helyzetet is okozhat.

Megelőzése érdekében kerüld a fertőzöttel való közvetlen érintkezést és kerüld a közös edények és evőeszközök használatát.

Ajak herpesz hagyományos kezelése – minimális eredmény

Mivel a problémát vírus okozza, a vírusok valóban hatékony ellenszere pedig nem áll rendelkezésre, így a kezelés „kimerül” a tünetek enyhítésében. A fájdalom és a viszketés enyhítésére hűtő gél vagy krém és fájdalomcsillapítók adhatók. A vírusellenes gyógyszerek, mint például az aciklovir egyeseknek segíthetnek.

Ezek voltak az eddigi orvosi lehetőségek, ami alig minimális eredményt biztosít.

Ajak herpesz és lágylézer kezelés

És akkor nézzük, hogy mit lehet elérni egy 3. lézerosztályba tartozó Personal Laser L400 vagy az Energy Laser L500 Pro készülékkel.

Personal Laser L400 lágylézer

 • 3. lézer teljesítmény osztály
 • 808 nanométeres lézersugár
 • CW (folyamatos) lézer
 • 400 mW teljesítmény
 • 12.5 mp / 5 Joule
 • itt vásárolható meg

EnergyLaser L500 Pro Bluetooth lágylézer

 • 3. lézer teljesítmény osztály
 • blank808 nanométeres lézersugár
 • CW (folyamatos) lézer
 • 500 mW teljesítmény
 • 10 mp / 5 Joule
 • Android applikáció – bluetooth kapcsolattal
 • itt vásárolható meg

Az alábbi képek a herpesz megjelenése utáni 48 órát dokumentálják.

Az érintett páciens évente minimum 5-6 alkalommal szenved a megjelenő ajakherpesztől. A hagyományos orvosi kezelések nem segítenek semmit. A fotók követik az eseményeket.

 1. Egyik reggel arra ébredt, hogy ismét érzékeny, piros dudor jelent meg a felső ajkán. Gyakorlatból tudja, hogy ez a kezdődő herpesz jelzése.
 2. Alig egy óra alatt a dudor helyén szalmasárga folyadékkal teli hólyag jelent meg, a fájdalom fokozódott.
  Ekkor végezte az első kezelést a Personal Laser L400 lágylézerével. A kezelés pásztázva történt, azaz a lézersugarat nagyon lassan mozgatta a hólyag felett és a környező duzzadt területen is. A kezelési idő 2-3 perc.
 3. A nap során további két kezelés történt, az elsőhöz hasonló módon. Ez a kép 12 órával a megjelenés utáni állapotot mutatja.
 4. Másnap reggel, azaz 24 órával a megjelenés után a hólyag már nem feszül, a fájdalom jelentősen csökkent.
 5. 36 órával később.
 6. 48 órával a kezdet után.

Máskor a gyógyuláshoz legalább 5-7 nap kell. A Personal Laser kezelés hatása szinte azonnal látható és méginkább érezhető. Nagyon felgyorsítja a gyógyulást. Szuper! Köszönöm szépen!!!

 

blank

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (0)