Impresszum

25 évnyi, az egészségügy különböző szektoraiban végzett munka tapasztalatai alapján nyugodtan állíthatom, hogy az orvostechnológia és ezzel a betegségek kezelési lehetőségei gyors ütemben fejlődnek.

Az ezzel kapcsolatos ismeretek azonban nem vagy alig jutnak el az orvosokhoz és a betegekhez.

Az ismeretek hiánya a hatékony kezelés elmaradásához vezethet!

Érdemes tájékozódni a lehetőségekről.

Számos betegtájékoztató oldal létezik

Szinte az orvosi tankönyvek részletességével ismertetik a betegségeket és igyekeznek a lehető legkörültekintőbben leírni egy-egy kórkép minden lehetséges okát, szövődményét, továbbá a gyógyszeres vagy a műtéti kezelés módjait.

Észrevételem szerint azonban a beteg általi otthoni teendőket vagy éppen a gyógyulást támogató orvostechnológiai eszközöket, módszereket egyik sem ismerteti, még az említés szintjén sem.

Nem véletlen, hogy a betegek egy jelentős részének fogalma sincs arról, hogy van vagy lehet megoldás a problémájára.

 

E blog keretei között igyekszem megosztani azon ismereteimet, tapasztalataimat, melyek segítik mind az orvosok, mind pedig a betegek mindennapi küzdelmét a tünetekkel és betegségekkel szemben.

 

Dr. Zátrok Zsolt orvos, orvostechnológiai szakértő, blogger, vlogger

 

 

Az Élethosszig Egészségesen blog létrehozója és működtetője

Dr. Zátrok Zsolt

Adószám: GB230039749

299 Clifton Gardens, w9 1AR London, UK

E-mail: info@elethosszig.hu

 

Fotók és illusztrációk forrása: Dreamstime.com

Az Élethosszig Egészségesen online magazin bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A jogtalan felhasználás büntető- vagy polgári jogi következményeket von maga után.

Az oldalainkon megjelenő valamennyi vélemény, hozzászólás a szerzője szakmai véleményét tükrözi.

Az Élethosszig Egészségesen online magazin honlapjának üzemeltetője, szerkesztői, készítői és szerzői kizárják mindennemű felelősségüket a honlaptartalomra alapított egyes döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért.

Semmiképpen se kezdjen önkezelésbe kizárólag a blogban olvasottak alapján!

Ezért kérjük, hogy döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen több forrásból tájékozódjon, szükség esetén konzultáljon személyes életmód, fitnesz vagy egészségügy tanácsadójával, orvosával, gyógyszerészével.