Az Élethosszig Egészségesen blog létrehozója és működtetője

Dr. Zátrok Zsolt magánszemély
info@elethosszig.hu

Jogi nyilatkozat

A www.elethosszig.hu oldalon található írások, képek, ábrák és videók, továbbá a kapcsolódó megjegyzések nem orvosi tanácsok.

Bár Dr. Zátrok Zsolt orvosi végzettséggel és gyakorlattal rendelkezik, de nem az Te kezelőorvosod!

Dr. Zátrok nem rendelkezik sem távdiagnosztikai, sem az interneten át történő távgyógyító képességgel.

A blogon Dr. Zátrok által elmondottak a személyes meggyőződését tükrözik, de nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást és a diagnózis felállítását! A diagnózis nélkül, önkényesen alkalmazott kezelések ronthatják az állapotod!

Az elhangzottakra alapozott öndiagnózis, önterápia következményeiért Dr. Zátrok nem vállal felelősséget!

Ezt a blogot Dr. Zátrok Zsolt azért készíti, bővíti, hogy segítse az orvostechnológiai eszközök megismerését, az eszközök rendeltetésszerű használatának elsajátítását és a kezelések megfelelő végrehajtását.

Arról, hogy az adott módszer, technika alkalmazható-e a Te esetedben, kérd kezelőorvosod vagy fizikoterapautád tanácsát!

 

Termékelhelyezési nyilatkozat

A blogokban ajánlott termékekről Dr. Zátrok Zsolt maga alkot véleményt. Írásai nem mások által létrehozott marketing vagy PR anyagok. Bár Dr. Zátrok írásaiban, ajánlásaiban az objektivitásra törekszik, de a termékek értékesítésében érdekelt.

 

Fotók és illusztrációk forrása: Dreamstime.com

Az Élethosszig Egészségesen online magazin bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A jogtalan felhasználás büntető- vagy polgári jogi következményeket von maga után.