GYIKTerápiás ultrahangVideók

Video-sorozat az ultrahang terápiáról

Az ultrahang kezelés a mozgásszervi betegségek, fájdalmak, gyulladások esetén az elsőként választható kezelési módok egyik. A terápiás ultrahang az orvosi fizikoterápia eszköztárának alapvetően fontos eszköze.

A technológiai fejlődés ma már lehetővé teszi, hogy egy tíz perces kezelés miatt ne kelljen néhány naponta, heteken át rendelőbe-kórházba utaznod. Megfelelő felvilágosítás és némi alapismeret birtokában az ultrahang kezelések többsége az otthonodban is elvégezhető egy otthoni használatra tervezett ultrahang készülék segítségével.

Ezekben a filmekben lépésről lépésre végigvezetlek az ultrahang „rejtelmein”. Ha ezekre odafigyelsz, bajt nem okozhatsz, viszont nagy segítséget jelent a panaszaid megszüntetésében… ráadásul mindezt az otthonod kényelmében.

Az ultrahang nem mindenható! Nem jó mindenre! Arra használd, amire való és nem csodát kell várni tőle, hanem rendszeres alkalmazás mellett 10-15 alkalom után jelentkezhet a gyógyulást segítő hatása.  A filmeket az alábbi sorrendben, egymás után érdemes megnézni!

Szerző: Dr. Zátrok Zsolt

A Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 1991-ben. Hosszú ideig kórházi orvosként dolgoztam, majd elhagytam a pályát és a legkorszerűbb orvosi berendezések használatát oktattam az orvosi teamek számára. 2012 óta kizárólag olyan eszközökkel foglalkozom, melyet a beteg általi, otthoni használatra terveztek. Blogomban ezekről az eszközökről írok, beleértve a biztonságos alkalmazás ismertetését is. Tapasztalataim alapján meggyőződéssel állíthatom, hogy hozzájárulhatnak az egészséged megőrzéséhez/helyreállításához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük