Video-sorozat az ultrahang terápiáról

Az ultrahang kezelés a mozgásszervi betegségek, fájdalmak, gyulladások esetén az elsőként választható kezelési módok egyik. A terápiás ultrahang az orvosi fizikoterápia eszköztárának alapvetően fontos eszköze.

A technológiai fejlődés ma már lehetővé teszi, hogy egy tíz perces kezelés miatt ne kelljen néhány naponta, heteken át rendelőbe-kórházba utaznod. Megfelelő felvilágosítás és némi alapismeret birtokában az ultrahang kezelések többsége az otthonodban is elvégezhető egy otthoni használatra tervezett ultrahang készülék segítségével.

Ezekben a filmekben lépésről lépésre végigvezetlek az ultrahang „rejtelmein”. Ha ezekre odafigyelsz, bajt nem okozhatsz, viszont nagy segítséget jelent a panaszaid megszüntetésében… ráadásul mindezt az otthonod kényelmében.

Az ultrahang nem mindenható! Nem jó mindenre! Arra használd, amire való és nem csodát kell várni tőle, hanem rendszeres alkalmazás mellett 10-15 alkalom után jelentkezhet a gyógyulást segítő hatása.  A filmeket az alábbi sorrendben, egymás után érdemes megnézni!

Segítsd további cikkek készítését.


Kattints a részletekért!

blank

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (0)