Egészségtippek Dr. Zátrok Zsolttól

Érdekelnek az orvostechnológia újdonságai vagy szeretnél a "kulisszák mögé nézni"? Többet megtudni arról, mi a gyógyítás és mi gyógyít meg? Mi alapján hoz döntést az orvos?

Iratkozz fel hírlevelemre!

Az Adatvédelmi szabályzatot itt olvashatod el.

Az első levelet az adatok megadása után perceken belül küldöm. Ha nem találod, akkor nézd meg a levélszemét vagy promo levelek mappát is. A további részek néhány napos időközökkel, automatikusan érkeznek, nincs mód, hogy a következő rész küldését előre hozzuk. Ha már nincs szükséged további tájékoztatásra, a levelek mindegyikében találsz leiratkozási lehetőséget.

*A “Kérem a tájékoztatót” gomb lenyomásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az általad önkéntesen szolgáltatott személyes adatokat a Scart Kft. mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásod visszavonásáig abból a célból, hogy az orvostechnika témával kapcsolatban tanácsokat, érdekességeket, valamint esetenként reklámcélú levelet küldjön a részedre. Az Adatvédelmi szabályzatot ide kattintva éred el.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (2)
  • comment-avatar

    Levelét továbbítottam Évának.

  • comment-avatar
    Ildikó 9 hónap

    Tisztelt Doktor Úr! Az MSMBA egyik alapítója vagyok, SM beteg, Kétszer bénultam és gyógyultam meg első esetben 9 hónap, a másodikban 14 év alatt – gyógyszer nélkül, miután egy általános vivőanyagra allergiás vagyok. Olvastam a blogján Éva SM beteg tanácskérését, ha az orvosi etika nem tiltja, szíveskedjen megadni nekem az elérhetőségét, mert nagyon sokat tudnék neki segíteni. Köszönöm előre is!