Szeretnéd megtudni mit tehetsz az egészséged megőrzése vagy visszaszerzése érdekében?

Ha igen, iratkozz fel hírlevelemre!

Info a megadott adatok kezeléséről.

Az első levelet az adatok megadása után perceken belül küldöm. Ha nem találod, akkor nézd meg a levélszemét vagy promo levelek mappát is. A további részek néhány napos időközökkel, automatikusan érkeznek, nincs mód, hogy a következő rész küldését előre hozzuk. Ha már nincs szükséged további tájékoztatásra, a levelek mindegyikében találsz leiratkozási lehetőséget.

*A “Feliratkozom” gomb lenyomásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az általad önkéntesen szolgáltatott személyes adatokat a Scart Kft. mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásod visszavonásáig abból a célból, hogy az orvostechnika témával kapcsolatban tanácsokat, érdekességeket, valamint esetenként reklámcélú levelet küldjön a részedre. Az Adatvédelmi szabályzatot ide kattintva éred el.

Szerző: Dr. Zátrok Zsolt

A Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 1991-ben. Hosszú ideig kórházi orvosként dolgoztam, majd elhagytam a pályát és a legkorszerűbb orvosi berendezések használatát oktattam az orvosi teamek számára. 2012 óta kizárólag olyan eszközökkel foglalkozom, melyet a beteg általi, otthoni használatra terveztek. Blogomban ezekről az eszközökről írok, beleértve a biztonságos alkalmazás ismertetését is. Tapasztalataim alapján meggyőződéssel állíthatom, hogy hozzájárulhatnak az egészséged megőrzéséhez/helyreállításához.

2 Comments

  1. Tisztelt Doktor Úr! Az MSMBA egyik alapítója vagyok, SM beteg, Kétszer bénultam és gyógyultam meg első esetben 9 hónap, a másodikban 14 év alatt – gyógyszer nélkül, miután egy általános vivőanyagra allergiás vagyok. Olvastam a blogján Éva SM beteg tanácskérését, ha az orvosi etika nem tiltja, szíveskedjen megadni nekem az elérhetőségét, mert nagyon sokat tudnék neki segíteni. Köszönöm előre is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük