Egészségtippek Dr. Zátrok Zsolttól

Érdekelnek az orvostechnológia újdonságai vagy szeretnél a "kulisszák mögé nézni"? Többet megtudni arról, mi a gyógyítás és mi gyógyít meg? Mi alapján hoz döntést az orvos?

Kattints a részletekért!

Iratkozz fel hírlevelemre!

Az Adatvédelmi szabályzatot itt olvashatod el.

Az első levelet az adatok megadása után perceken belül küldöm. Ha nem találod, akkor nézd meg a levélszemét vagy promo levelek mappát is. A további részek néhány napos időközökkel, automatikusan érkeznek, nincs mód, hogy a következő rész küldését előre hozzuk. Ha már nincs szükséged további tájékoztatásra, a levelek mindegyikében találsz leiratkozási lehetőséget.

*A “Kérem a tájékoztatót” gomb lenyomásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az általad önkéntesen szolgáltatott személyes adatokat a Scart Kft. mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásod visszavonásáig abból a célból, hogy az orvostechnika témával kapcsolatban tanácsokat, érdekességeket, valamint esetenként reklámcélú levelet küldjön a részedre. Az Adatvédelmi szabályzatot ide kattintva éred el.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (2)
  • comment-avatar

    Levelét továbbítottam Évának.

  • comment-avatar
    Ildikó 1 év

    Tisztelt Doktor Úr! Az MSMBA egyik alapítója vagyok, SM beteg, Kétszer bénultam és gyógyultam meg első esetben 9 hónap, a másodikban 14 év alatt – gyógyszer nélkül, miután egy általános vivőanyagra allergiás vagyok. Olvastam a blogján Éva SM beteg tanácskérését, ha az orvosi etika nem tiltja, szíveskedjen megadni nekem az elérhetőségét, mert nagyon sokat tudnék neki segíteni. Köszönöm előre is!