Szépségápolás

G-Pulse kezelések – szépségápolás felsőfokon

A kozmetikushoz járók alighanem ismerik a különböző elektromos kezeléseket az arcbőr rugalmasságának javítására, a ráncok és szarkalábak csökkentésére. Egyetlen ilyen kezeléstől nem sok eredmény várható, naponta kozmetikushoz járni pedig keveseknek adatik meg. Jó hír hozok! A Globus gyártó készülékeiben már elérhetők ezek a szépségápolási programok. Így az otthonod kényelmében, naponta végzett, néhány perces kezelések már valóban látható eredményt biztosíthatnak.  Ehhez olyan készülékre van szükséged, melyben G-Pulse programcsomag is van.

G-Pulse programokról

A G-Pulse programok kozmetológusok által létrehozott, szépségápolásra optimalizált mikroáramú kezelések. Elsődlegesen a ráncok, striák és bőrhibák kezelésére alkalmazhatók.

Harminc éves kor fölött a bőr anyagcseréje lassulni kezd, és fokozatos változást idéz elő a bőr szöveteiben. Egyre gyengül a megújulási folyamat. Ennek hatására a bőr vékonyodik és rugalmassága csökken.

Főképp a bőr kollagén szintje csökken, míg a fibrotikus elemek növekednek. A következménye, hogy a bőr elveszíti a feszességét és a fényét, szárazzá és töredezetté válik. A ráncok és kromatikus (szín) elváltozások jelennek meg és egyre szaporodnak.

A mikroáramú kezelés fő előnyei

 • biztonságos és kényelmes kezelés – az elektromos impulzusok olyan enyhék, hogy nem érezhetők, így semmilyen kellemetlenséget sem okoz
 • akut és krónikus fájdalmak csökkentésre egyaránt kiváló
 • gyorsítja a regenerációt gyulladás, kopás, degeneratív betegségekben
 • gyorsítja a sérülések, sebek, csonttörések gyógyulását
 • serkenti a kollagén rost termelést, fokozza a bőr rugalmasságát, serkenti a hegek és fekélyek gyógyulását (ezért kiterjedten alkalmazzák a szépségápolásban!).
 • nincs hozzászokás.
 • nincs mellékhatás.

G-Pulse kezelések

A G-Pulse kezelések végrehajtásához speciális G-Trode kezelőfej szükséges. Az Activa 700 készülékhez ez alaptartozék, más készülékekhez külön kell megvásárolni.

A kezelést közvetlenül a ráncokon és a kezelni kívánt bőrhibákon kell végrehajtani. Mivel ez egy elektromos kezelés, így az impulzus átviteléhez kontakt gélt kell használni. Egy babnyi mennyiséget tegyél a bőrre. A G-Trode kezelőfej mindkét gömbjét tedd a bőrre (mindkettő folyamatosan érintkezzen a bőrrel). A középvonaltól kifelé haladva, apró köröket leírva mozgasd.

A készülék jelzi, ha a program leállt.

g-pulse kezelés végrehajtásaA kezelés hatását fokozhatod kozmetikumokkal. Először a kozmetikumot vidd fel a bőrre, dörzsöld be és hagyd beivódni. Majd jöhet a kontakt gél és azzal kezelj. A kozmetikumok nem helyettesítik a gélt!

Mikor látható az eredmény?

Meg kell értened, hogy nem az elektromosságtól változik a bőröd állapota. Az elektromosság egy „eszköz”, amely a tested kollagéntermelését „megpiszkálja”, felkelti álmából. Az állapot változás akkor következik be, ha tartósan, napi rendszerességgel stimulálod a kollagéntermelést.

Tehát egyetlen, vagy akár egyheti kezeléstől ne várj érdemi hatást.

Végezd a kezeléseket kitartóan és a rendszeres mikroáramú G-Pulse kezelés hatására a kezelt területen a bőrsejtjeid energia termelése fokozódik, ami beindítja és serkenti a mitokondriumokban a kollagén termelést. A barázdákat feltöltő új kollagénnek köszönhetően a bőr frissebbnek és simábbnak hat.

Mivel a bőr szövetek átépülése időt igényel, így látható változást 40-50 kezelés után várhatsz. Ez azonban tartós lehet, ha…. 50-60 nap után az elektromos kezelések száma csökkenthető a napi 1-ről, heti 2-3-ra. Ezzel megtarthatod az elért állapotot. 

A G-Pulse regeneráló mechanizmusa két fázisból áll:

 1. A G-Pulse mikroáramú stimulációja biztosítja a sejtek anyagcseréjéhez és a fehérjeszintézishez szükséges energiát (ATP). Amint számos kutatás is igazolta, a mikrostimuláció regenerálja a sejteket és helyreállítja a szövetek vitalitását.
 2. A szöveteken áthatolva a mikrostimuláció növeli a mikrokeringést és a kezelt terület hőmérsékletét. Ennek köszönhetően javul a tápanyag felvétel, és a fibroblaszt sejtek a bőr tónusának és rugalmasságának helyreállításához szükséges kollagént kényszerülnek termelni.

G-Pulse felhasználása

A bőr javításra számos programot találhatsz a készülékben. Figyelem! Az egyes készülékek kínálata, programcsomagja eltérhet, így vásárlás előtt tájékozódj!

 • Breast microlifting (Mell mikroemelése. Például terhesség után.)
 • Wrinkles (Ráncok)
 • Expression wrinkles (Mimikai ráncok)
 • Nail strengthening (Körömerősítés)
 • Hematoma (Vérömleny)
 • Face microlifting (Arc mikroemelése)
 • Cellulite (Narancsbőr)
 • Bio Skin Collagen (Bio bőr kollagén)
 • Eyes wrinkles (Szem körüli ráncok)
 • Stretch marks (Striák – a vörös elszíneződés halványítása)
 • Bio Peeling (Bio bőrradírozás)
 • Cleavage microlifting (Dekoltázs mikroemelése)
 • Skin elasticity (Bőr rugalmasság fokozás)

Melyik készülékekben van ilyen?

A Globus gyártó számos készüléke biztosít G-Pulse kezeléseket

blank
Szerző: Dr. Zátrok Zsolt

A Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 1991-ben. Hosszú ideig kórházi orvosként dolgoztam, majd elhagytam a pályát és a legkorszerűbb orvosi berendezések használatát oktattam az orvosi teamek számára. 2012 óta kizárólag olyan eszközökkel foglalkozom, melyet a beteg általi, otthoni használatra terveztek. Blogomban ezekről az eszközökről írok, beleértve a biztonságos alkalmazás ismertetését is. Tapasztalataim alapján meggyőződéssel állíthatom, hogy hozzájárulhatnak az egészséged megőrzéséhez/helyreállításához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük