Szépségápolás

G-Pulse kezelések – szépségápolás felsőfokon

A kozmetikushoz járók alighanem ismerik a különböző elektromos kezeléseket az arcbőr rugalmasságának javítására, a ráncok és szarkalábak csökkentésére. Egyetlen ilyen kezeléstől nem sok eredmény várható, naponta kozmetikushoz járni pedig keveseknek adatik meg. Jó hír hozok! A Globus gyártó készülékeiben már elérhetők ezek a szépségápolási programok. Így az otthonod kényelmében, naponta végzett, néhány perces kezelések már valóban látható eredményt biztosíthatnak.  Ehhez olyan készülékre van szükséged, melyben G-Pulse programcsomag is van.

G-Pulse programokról

A G-Pulse programok kozmetológusok által létrehozott, szépségápolásra optimalizált mikroáramú kezelések. Elsődlegesen a ráncok, striák és bőrhibák kezelésére alkalmazhatók.

Harminc éves kor fölött a bőr anyagcseréje lassulni kezd, és fokozatos változást idéz elő a bőr szöveteiben. Egyre gyengül a megújulási folyamat. Ennek hatására a bőr vékonyodik és rugalmassága csökken.

Főképp a bőr kollagén szintje csökken, míg a fibrotikus elemek növekednek. A következménye, hogy a bőr elveszíti a feszességét és a fényét, szárazzá és töredezetté válik. A ráncok és kromatikus (szín) elváltozások jelennek meg és egyre szaporodnak.

A mikroáramú kezelés fő előnyei

 • biztonságos és kényelmes kezelés – az elektromos impulzusok olyan enyhék, hogy nem érezhetők, így semmilyen kellemetlenséget sem okoz
 • akut és krónikus fájdalmak csökkentésre egyaránt kiváló
 • gyorsítja a regenerációt gyulladás, kopás, degeneratív betegségekben
 • gyorsítja a sérülések, sebek, csonttörések gyógyulását
 • serkenti a kollagén rost termelést, fokozza a bőr rugalmasságát, serkenti a hegek és fekélyek gyógyulását (ezért kiterjedten alkalmazzák a szépségápolásban!).
 • nincs hozzászokás.
 • nincs mellékhatás.

G-Pulse kezelések

A G-Pulse kezelések végrehajtásához speciális G-Trode kezelőfej szükséges. Az Activa 700 készülékhez ez alaptartozék, más készülékekhez külön kell megvásárolni.

A kezelést közvetlenül a ráncokon és a kezelni kívánt bőrhibákon kell végrehajtani. Mivel ez egy elektromos kezelés, így az impulzus átviteléhez kontakt gélt kell használni. Egy babnyi mennyiséget tegyél a bőrre. A G-Trode kezelőfej mindkét gömbjét tedd a bőrre (mindkettő folyamatosan érintkezzen a bőrrel). A középvonaltól kifelé haladva, apró köröket leírva mozgasd.

A készülék jelzi, ha a program leállt.

g-pulse kezelés végrehajtásaA kezelés hatását fokozhatod kozmetikumokkal. Először a kozmetikumot vidd fel a bőrre, dörzsöld be és hagyd beivódni. Majd jöhet a kontakt gél és azzal kezelj. A kozmetikumok nem helyettesítik a gélt!

Mikor látható az eredmény?

A ráncok és egyéb bőrhibák már az első kezelést követően csökkenni kezdenek, majd fokozatosan eltűnnek. A barázdákat feltöltő új kollagénnek köszönhetően a bőr frissebbnek és simábbnak hat.

A mikroáramú G-Pulse kezelés hatására a kezelt terület bőrsejtjeinek energia termelése fokozódik, ami beindítja a mitokondriumokban a kollagén termelést. A hatás érdekében rendszeres alkalmazás javasolt. Mivel a bőr szövetek átépülése időt igényel, így látható változást 40-50 kezelés után várhatsz. Ez azonban tartós és további kezelésekkel fenntartható.

A G-Pulse regeneráló mechanizmusa két fázisból áll:

 1. A G-Pulse mikroáramú stimulációja biztosítja a sejtek anyagcseréjéhez és a fehérjeszintézishez szükséges energiát (ATP). Amint számos kutatás is igazolta, a mikrostimuláció regenerálja a sejteket és helyreállítja a szövetek vitalitását.
 2. A szöveteken áthatolva a mikrostimuláció növeli a mikrokeringést és a kezelt terület hőmérsékletét. Ennek köszönhetően javul a tápanyag felvétel, és a fibroblaszt sejtek a bőr tónusának és rugalmasságának helyreállításához szükséges kollagént kényszerülnek termelni.

G-Pulse felhasználása

A bőr javításra számos programot találhatsz a készülékben. Figyelem! Az egyes készülékek kínálata, programcsomagja eltérhet, így vásárlás előtt tájékozódj!

 • Breast microlifting (Mell mikroemelése. Például terhesség után.)
 • Wrinkles (Ráncok)
 • Expression wrinkles (Mimikai ráncok)
 • Nail strengthening (Körömerősítés)
 • Hematoma (Vérömleny)
 • Face microlifting (Arc mikroemelése)
 • Cellulite (Narancsbőr)
 • Bio Skin Collagen (Bio bőr kollagén)
 • Eyes wrinkles (Szem körüli ráncok)
 • Stretch marks (Striák – a vörös elszíneződés halványítása)
 • Bio Peeling (Bio bőrradírozás)
 • Cleavage microlifting (Dekoltázs mikroemelése)
 • Skin elasticity (Bőr rugalmasság fokozás)

Melyik készülékekben van ilyen?

A Globus gyártó számos készüléke biztosít G-Pulse kezeléseket

blank
Szerző: Dr.Zátrok Zsolt

Ugye tudod, mire való a kanál, a villa vagy a kés? Ez nem is túl bonyolult, hiszen már gyermekkorod óta használod őket. De ugyanilyen jól ismered-e azt, hogy mire való a TENS, a mikroáram, a lágylézer vagy az ultrahang és sorolhatnám még az otthoni kezeléseket biztosító eszközöket. Írásaim, filmjeim ezekről szólnak. Segítek megérteni melyik mire való, mikor és hogyan használhatod. Kövesd írásaim, csatornám!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük