Az ultrahang az emberi füllel nem hallható mechanikus rezgés. Mivel nem is látható, továbbá az ultrahang sugárral való kezelés nem is érzehető, így a szkeptikusok számára adott a magas labda: „amit nem lehet látni, nem lehet megfogni, nem lehet tabletta formában a szájba tenni és lenyelni, az nincs és nem is hatékony”.

A kételkedők számára készítettem ezt a filmet, hogy megmutassam, hogyan lehet „láthatóvá” tenni az ultrahang sugár energiáját. Ez egyben jó mód arra is, hogy ellenőrizd: a készülék működik.

Ennél is fontosabb, hogy megértsd, a testedbe juttatott ultrahang sugár a kezelés során átadja az energiáját a kezelt terület sejtjei, szövetei számára. Ennek hatására beindulnak, gyorsulnak a gyógyulási folyamatok.

Szerző: Dr. Zátrok Zsolt

A Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 1991-ben. Hosszú ideig kórházi orvosként dolgoztam, majd elhagytam a pályát és a legkorszerűbb orvosi berendezések használatát oktattam az orvosi teamek számára. 2012 óta kizárólag olyan eszközökkel foglalkozom, melyet a beteg általi, otthoni használatra terveztek. Blogomban ezekről az eszközökről írok, beleértve a biztonságos alkalmazás ismertetését is. Tapasztalataim alapján meggyőződéssel állíthatom, hogy hozzájárulhatnak az egészséged megőrzéséhez/helyreállításához.

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük