Az M-Sonic 901 terápiás ultrahang egyszerűen kezelhető és beállítható eszköz.

Ezt ismertetem a terápiás ultrahang kezelésről szóló filmsorozatom 13. részében.

Az előző részt (Az ultrahang kezelés kivitelezése) ide kattintva nézheted meg.

Szerző: Dr. Zátrok Zsolt

A Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 1991-ben. Hosszú ideig kórházi orvosként dolgoztam, majd elhagytam a pályát és a legkorszerűbb orvosi berendezések használatát oktattam az orvosi teamek számára. 2012 óta kizárólag olyan eszközökkel foglalkozom, melyet a beteg általi, otthoni használatra terveztek. Blogomban ezekről az eszközökről írok, beleértve a biztonságos alkalmazás ismertetését is. Tapasztalataim alapján meggyőződéssel állíthatom, hogy hozzájárulhatnak az egészséged megőrzéséhez/helyreállításához.

2 Comments

  1. Nem tudom nyugodt szívvel ajánlani az iTech Mio-Sonic-ot, hiszen 20%-kal drágább, mint ugyanaz a készülék a Medimarket.hu áruházban. A MediMarket.hu közvetlenül a gyártótól vásárol, a termékük neve M-Sonic 950. Maga a termék teljesen azonos, csak az ár kedvezőbb.
    Az ultrahang nem alkalmas (vagy csak minimális mértékben) porc regenerációra, a gyulladásokra kiváló és a kopásos panaszokra is enyhítő hatású.

  2. Nyugodt lélekkel tudná nekem ajánlani az ágyéki csigolyák porckopásaira a I-Tech Mio Sonic (uth.)készüléket? Az otthonomban szeretném használni fájdalom, gyulladás csökkentésére és a porc regenerációjára.Azt olvastam egy tudományos hírben, hogy a rövidhullámú ultrahang gátolja a szervek öregedését.Lehet,hogy igaz? Nagyon köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük