Iratkozz fel Youtube csatornámra!

A filmeken keresztüli tájékozódás egyre népszerűbb, így nekem is van Youtube csatornám. A mozgóképi formában könnyebb megismertetni a különféle otthoni orvostechnikai eszközöket, felhasználási területüket, a rendeltetésszerű használat és a kezelések végrehajtásának módját.

Így értesülsz, amikor új részt publikálok.

Ha nincs youtube fiókod, akkor az Élethosszig blogon keresztül is elérheted filmjeimet. Kattints erre a gombra!

Bár az írott tartalom olvasása lassan háttérbe szorul, azért a blogolással továbbra sem hagyok fel, de közben a filmek sorát is folyamatosan bővítem. Tarts velem!

 

Segítsd további cikkek készítését.


Kattints a részletekért!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (2)
  • comment-avatar

    A kórház és az otthon két külön terület. A kórházban, a súlyos állapotú beteget nem fogják azért felültetni, mer valahol Zátrok doktor azt írta a blogjában, hogy otthon ülve mérjen. Nyilvánvalóan mások a körülmények és mások az elvárások a kórház és otthon között. Ahogy ön is írta: a kórházban mindig fekve mértek, merthogy ön fekvőbetegként volt jelen. Minden esetben a fekve mért értéket hasonlították a fekve mérthez. Ez a helyes. Otthon meg többnyire nem az ágyat nyomja, hanem jár-kel, ücsörög. Nyilván értelmesebb ülve végezni a vizsgálatot, de ha önnek így tetszik, akkor végezze fekve. A lényeg, hogy minden esetben ugyanabban a helyzetben mérjen, mert így hasonlíthatók össze a mért értékek.
    Olvassa el ezt a cikkem, különösen azt a bekezdést, amiben a mérést befolyásoló dolgokról szól.

  • comment-avatar
    Zoltán 1 év

    A mai napon engedtek haza az egyik Covid kórházból. Az zavar, hogy ott mindig fekvő állapotban mérték a saturációt, az idejéről ne is beszéljünk. Ön azonban ülő helyzetben mért adatokról ír. Van – e lényeges oka a különbségnek, az eltérő módszernek. A használható válaszért hálálás lennék.