Elindult Youtube csatornám!

Örömmel számolok be egy újabb “mérföldkőről”, Youtube csatornám indulásáról. Úgy vélem, hogy a mozgókép révén sokkal könnyebb megismertetni a különféle otthoni orvostechnikai eszközöket, felhasználási területüket, a rendeltetésszerű használat és a kezelések végrehajtásának módját. A trendek alapján úgy tűnik, hogy a blog, az írott-olvasott tartalom lassan háttérbe szorul. Az írással továbbra sem hagyok fel, de folyamatosan bővítemk a felvételek sorát.

TENS, iontoforézis, ultrahang, lágylézer, mágnesterápia és sorolhatnám a különböző fizikoterápiás eszközöket. Bizonyára hallottál ezekről, de talán nem nyilvánvaló, melyiktől mit várhatsz el, hogyan használhatod, mire alkalmazhatod. Blogom és youtube csatornám egyaránt ehhez nyújtanak segítséget!

Egyszerűsíti a megértést, ha az orvostechnikai eszközökre úgy tekintesz, mint a barkácsszerszámokra, csak ezekkel nem a bútor meglazult csavarját rögzíted, hanem tested problémás részeit, tüneteit! A csavarhúzó, a fogó vagy a kalapács más és más feladat megoldására alkalmas! Ugyanígy másra való a TENS, az ultrahang, a lágylézer, a mágnesterápia.

Sokféle készüléktípus létezik és a típuson belül is ezernyi gyártmány közül választhatsz. Ahogy a csavarhúzók mérete és hegye más és más probléma megoldására teszi alkalmassá őket, úgy az egyes orvostechnikai készülékek programjai, teljesítménye és felhasználása között is különbségek vannak. Amíg azonban a csavarhúzó vagy a kalapács alkalmazásának megértése igen egyszerű, addig az orvosi eszközök használata nem nélkülözhet bizonyos alapismereteket.   

MM - mainpage
MM - mainpage

Persze félned sem kell tőlük! Ezek is csak eszközök és használatukat egy kis tanulással és némi gyakorlással elsajátíthatod. Blogom és immár Youtube csatornám ehhez nyújtanak segítséget!  

Kövesd a facebook oldalam és ne felejts el feliratkozni a csatornámra, hogy értesülj a következő részről.

 

MM - mainpage

Legyen az első hozzászóló on "Elindult Youtube csatornám!"

Hozzászólás írása

E-mail cím (nem publikus)


*