Elindult Youtube csatornám! - Dr. Zátrok Zsolt blog

Elindult Youtube csatornám!

Örömmel számolok be egy újabb “mérföldkőről”, Youtube csatornám indulásáról. Úgy vélem, hogy a mozgókép révén sokkal könnyebb megismertetni a különféle otthoni orvostechnikai eszközöket, felhasználási területüket, a rendeltetésszerű használat és a kezelések végrehajtásának módját. A trendek alapján úgy tűnik, hogy a blog, az írott-olvasott tartalom lassan háttérbe szorul. Az írással továbbra sem hagyok fel, de folyamatosan bővítemk a felvételek sorát.

TENS, iontoforézis, ultrahang, lágylézer, mágnesterápia és sorolhatnám a különböző fizikoterápiás eszközöket. Bizonyára hallottál ezekről, de talán nem nyilvánvaló, melyiktől mit várhatsz el, hogyan használhatod, mire alkalmazhatod. Blogom és youtube csatornám egyaránt ehhez nyújtanak segítséget!

Egyszerűsíti a megértést, ha az orvostechnikai eszközökre úgy tekintesz, mint a barkácsszerszámokra, csak ezekkel nem a bútor meglazult csavarját rögzíted, hanem tested problémás részeit, tüneteit! A csavarhúzó, a fogó vagy a kalapács más és más feladat megoldására alkalmas! Ugyanígy másra való a TENS, az ultrahang, a lágylézer, a mágnesterápia.

Sokféle készüléktípus létezik és a típuson belül is ezernyi gyártmány közül választhatsz. Ahogy a csavarhúzók mérete és hegye más és más probléma megoldására teszi alkalmassá őket, úgy az egyes orvostechnikai készülékek programjai, teljesítménye és felhasználása között is különbségek vannak. Amíg azonban a csavarhúzó vagy a kalapács alkalmazásának megértése igen egyszerű, addig az orvosi eszközök használata nem nélkülözhet bizonyos alapismereteket.   

Persze félned sem kell tőlük! Ezek is csak eszközök és használatukat egy kis tanulással és némi gyakorlással elsajátíthatod. Blogom és immár Youtube csatornám ehhez nyújtanak segítséget!  

Kövesd a facebook oldalam és ne felejts el feliratkozni a csatornámra, hogy értesülj a következő részről.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (0)