A SonoStim 922 kombinálja a terápiás ultrahang és a mikroáramú (MENS) kezelés előnyeit. Ezek a kezelési módok külön-külön is gyulladáscsökkentő és a gyógyulási folyamatokat serkentő hatásúak, együttes alkalmazásuk tovább erősíti a jótékony hatásokat.
Az ultrahang mód lehetővé teszi a makacs, mélyen fekvő panaszok kezelést, mint csípőartrózis, artritiszek, stb. A mikroáramú kezeléssel együtt pedig elsősorban gyulladásos folyamatokban (teniszkönyök, sarkantyú, achilles ín gyulladás, ínhüvelygyulladás) hatékony.

Más ultrahang készülékekkel szembeni előnye a kettős hatás. A SonoStim 922 készülék ideális eszköz a friss és tartós gyulladások megszüntetésére.

Nézd meg a készülékről, beüzemeléséről, beállításáról és használatáról készített filmem!

Szerző: Dr. Zátrok Zsolt

A Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem 1991-ben. Hosszú ideig kórházi orvosként dolgoztam, majd elhagytam a pályát és a legkorszerűbb orvosi berendezések használatát oktattam az orvosi teamek számára. 2012 óta kizárólag olyan eszközökkel foglalkozom, melyet a beteg általi, otthoni használatra terveztek. Blogomban ezekről az eszközökről írok, beleértve a biztonságos alkalmazás ismertetését is. Tapasztalataim alapján meggyőződéssel állíthatom, hogy hozzájárulhatnak az egészséged megőrzéséhez/helyreállításához.

14 Comments

 1. Gerincsérv miatti gyulladásra és fájdalomra szeretném használni a SonoStim 1032-es gépet.
  Az lenne a kérdésem, hogy amennyiben a kombinált kezelést szeretnék ugyanazon a testrészen, akkor ezt csak úgy tudom megoldani, hogy megcsinálom elsőként a gép fejével a bőrfelületen és aztán megcsinálom ugyanott az elektródalappal? Vagy pedig az elektródalapot a kívánt bőrfelület közelébe rakom és mellette pedig megcsinálom a gép fejével a kezelést?

  Köszönöm a választ.

 2. Információim szerint jelenleg nem kapható. Ahogy sok más terméket, így ezt is elérte a mikrochipek hiánya. A forgalmazó szerint 2-3 hónap múlva lehet újra elérhető.

 3. Évek óta visszatérő derék és hátpanaszaim vannak. 50 éves nő vagyok. MR vizsgalat alapján ellapult porckorongot meszesedést, szűk gerinccsatornát találtak. A jelenleg legkellemetlenebb a főleg éjszaka jelentkező csípőbe, combba és lábszárba kisugárzó fájdalom, emellett enyhe derék merevség. Ülőmunkát végzek.
  Sajnos egy régóta meglévő problémám is újra előjött ( a kertészkedést követően) a kézzsibbadás. Főleg a jobb kéz hüvelyk, mutató és középső ujjaim. Ez eddig csak kerékpározáskor jött elő, most mindentől függetlenül.
  Reumatológusnal jartam, gyogyszert es fizikoterápiás kezelést is kapok. A kérdésem, hogy melyik készüléket ajánlaná. Jelenleg a kezelési lapomon interferencia van írva. A kezelés után úgy érzem kicsit jobb. Viszont a kezelések utan is szeretném, ha itthon tudnám folytatni. Mik azok a kritériumok, amikre erdemes figyelni, ha vásárolni szeretnék. Van egy denevérpad otthon, amelyet egy hónapja használok, csak hason esik jól, azt is elég hamar ( 10 perc) alatt elégnek érzem.
  Kérem, ha tud segítsen tanácsokkal.
  Üdvözlettel: Rita

 4. 🙂 lehet, hogy Önnek mást jelent a reggel, mint nekem. Kb 9-kor válaszoltam.

 5. Elnézést! Reggel meg nem volt lathato. Koszonom!!!

 6. Már válaszoltam ugyanerre a kérdésére reggel. Most megismétlem ismét: Az ultrahang kezelés ugyanazon a területen naponta legfeljebb egyszer adható. Mivel Önnek több terület is fáj, kezelheti egymás után. Kezdje a nyakon, majd a deréktájon, aztán a karján és végül a sarkantyút.

 7. Az ajanlott keszüléket – ahogy fentebb irtam – mar megvettem. A kerdesem ismet: 48 eves vagyok. Sarkantyum, nyak, kar es derekfajdamam is van. Egy nap hany teruleten kehet alkalmazni a keszuleket?
  Koszonettel: Eva

 8. Az ultrahang kezelés ugyanazon a területen naponta legfeljebb egyszer adható. Mivel Önnek több terület is fáj, kezelheti egymás után. Kezdje a nyakon, majd a deréktájon, aztán a karján és végül a sarkantyút.

 9. Tegnap vasaroltam meg a sonostim922-es keszuleket. 48 eves vagyok. Sarkantyum, nyak, kar es derekfajdamam is van. Egy nap hany teruleten kehet alkalmazni a keszuleket?
  Koszonettel: Eva

 10. Az ultrahang „kipróbálásának” nincs értelme. Általában elmondható ez az összes fizikoterápiás kezelésről is. Ezek a kezelések lassan kialakuló hatáshoz vezetnek. Az ultrahang például a gyulladásos folyamatok „öngyógyítását” segítő folyamatokat segíti. Azaz nem ez okozza hatást, hanem az, amit a szervezetben kivált. A gyulladás gyógyulásához vagy egyáltalán a változásához kúraszerű, napi, vagy kétnaponta, 10-15 alkalommal végzett kezelés szükséges. A hónapok óta fennálló gyulladásokra még ez sem elég, azaz a gyógyulásig kell folytatni a kezeléseket.
  Javaslotom: keressen fizikoterápiás rendelőt és kérjen 10 alkalmas kúrát. Ennyi kezelés után érezni fogja a javuló tendenciát, de aligha lesz elég a teljes megszüntetéséhez. Ekkor ismét dönthet: vásárol további kúrát vagy egy készüléket, amivel kevesebb utazással, sorbanállással, várakozással, kényelmesebben és pont olyan hatékonysággal kezelhet. Pl. a Sonostim 922 ilyen.

 11. Teniszkönyököm, achilles-inaim és enyhe gerincsérvem tartós gyulladásban vannak. Mielőtt megrendelném a SonoStim 922készüléket, van rá lehetőség hogy kipróbáljam?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük