SonoStim 922 kombinált ultrahang/MENS készülékről - Dr. Zátrok Zsolt blog

SonoStim 922 kombinált ultrahang/MENS készülékről

A SonoStim 922 kombinálja a terápiás ultrahang és a mikroáramú (MENS) kezelés előnyeit. Ezek a kezelési módok külön-külön is gyulladáscsökkentő és a gyógyulási folyamatokat serkentő hatásúak, együttes alkalmazásuk tovább erősíti a jótékony hatásokat.
Az ultrahang mód lehetővé teszi a makacs, mélyen fekvő panaszok kezelést, mint csípőartrózis, artritiszek, stb. A mikroáramú kezeléssel együtt pedig elsősorban gyulladásos folyamatokban (teniszkönyök, sarkantyú, achilles ín gyulladás, ínhüvelygyulladás) hatékony.

Más ultrahang készülékekkel szembeni előnye a kettős hatás. A SonoStim 922 készülék ideális eszköz a friss és tartós gyulladások megszüntetésére.

Nézd meg a készülékről, beüzemeléséről, beállításáról és használatáról készített filmem!

9.1
ÉRTÉKELÉS
Otthoni használatra: 10
Ultrahang mód: 10
Elektroterápia mód: 3
Ár/Érték arány: 10
2 olvasói értékelés x 9.5
Dr. Zátrok a SonoStim 922 kombinált terápiás ultrahang + MENS készülékről. Első benyomás: a készülék kialakítása tetszetős,a kezelőfelület nagyon egyszerű. A ház anyaga átlagos minőségű. A SonoStim 922 elsősorban otthoni ultrahang kezelésre való. Szalonban, fizikoterápián olyan helyre javaslom, ahol napi néhány kezelés történik és a kezelések között van 30 percnyi szünet. Ennél nagyobb terhelésre a készülék nem alkalmas. Az elektroterápiás része önállóan nem állja meg a helyét. Csak az ultrahang kezelés kiegészítésére javaslom. Csak a MENS miatt nem érdemes megvásárolni ezt a készüléket. Elsősorban ultrahang, az elektroterápiás rész némi többletet ad. Az ultrahanggal egyszerre alkalmazva fokozza a hatását. Otthonra, masszőrnek, otthonápolásra ajánlom.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (2)
  • comment-avatar

    Az ultrahang “kipróbálásának” nincs értelme. Általában elmondható ez az összes fizikoterápiás kezelésről is. Ezek a kezelések lassan kialakuló hatáshoz vezetnek. Az ultrahang például a gyulladásos folyamatok “öngyógyítását” segítő folyamatokat segíti. Azaz nem ez okozza hatást, hanem az, amit a szervezetben kivált. A gyulladás gyógyulásához vagy egyáltalán a változásához kúraszerű, napi, vagy kétnaponta, 10-15 alkalommal végzett kezelés szükséges. A hónapok óta fennálló gyulladásokra még ez sem elég, azaz a gyógyulásig kell folytatni a kezeléseket.
    Javaslotom: keressen fizikoterápiás rendelőt és kérjen 10 alkalmas kúrát. Ennyi kezelés után érezni fogja a javuló tendenciát, de aligha lesz elég a teljes megszüntetéséhez. Ekkor ismét dönthet: vásárol további kúrát vagy egy készüléket, amivel kevesebb utazással, sorbanállással, várakozással, kényelmesebben és pont olyan hatékonysággal kezelhet. Pl. a Sonostim 922 ilyen.

  • comment-avatar
    Sz. István 2 hónap

    Teniszkönyököm, achilles-inaim és enyhe gerincsérvem tartós gyulladásban vannak. Mielőtt megrendelném a SonoStim 922készüléket, van rá lehetőség hogy kipróbáljam?