SonoStim 922 kombinált ultrahang/MENS készülékről - Dr. Zátrok Zsolt blog

SonoStim 922 kombinált ultrahang/MENS készülékről

A SonoStim 922 kombinálja a terápiás ultrahang és a mikroáramú (MENS) kezelés előnyeit. Ezek a kezelési módok külön-külön is gyulladáscsökkentő és a gyógyulási folyamatokat serkentő hatásúak, együttes alkalmazásuk tovább erősíti a jótékony hatásokat.
Az ultrahang mód lehetővé teszi a makacs, mélyen fekvő panaszok kezelést, mint csípőartrózis, artritiszek, stb. A mikroáramú kezeléssel együtt pedig elsősorban gyulladásos folyamatokban (teniszkönyök, sarkantyú, achilles ín gyulladás, ínhüvelygyulladás) hatékony.

Más ultrahang készülékekkel szembeni előnye a kettős hatás. A SonoStim 922 készülék ideális eszköz a friss és tartós gyulladások megszüntetésére.

Nézd meg a készülékről, beüzemeléséről, beállításáról és használatáról készített filmem!

9.1
ÉRTÉKELÉS
Otthoni használatra: 10
Ultrahang mód: 10
Elektroterápia mód: 3
Ár/Érték arány: 10
2 olvasói értékelés x 9.5
Dr. Zátrok a SonoStim 922 kombinált terápiás ultrahang + MENS készülékről. Első benyomás: a készülék kialakítása tetszetős,a kezelőfelület nagyon egyszerű. A ház anyaga átlagos minőségű. A SonoStim 922 elsősorban otthoni ultrahang kezelésre való. Szalonban, fizikoterápián olyan helyre javaslom, ahol napi néhány kezelés történik és a kezelések között van 30 percnyi szünet. Ennél nagyobb terhelésre a készülék nem alkalmas. Az elektroterápiás része önállóan nem állja meg a helyét. Csak az ultrahang kezelés kiegészítésére javaslom. Csak a MENS miatt nem érdemes megvásárolni ezt a készüléket. Elsősorban ultrahang, az elektroterápiás rész némi többletet ad. Az ultrahanggal egyszerre alkalmazva fokozza a hatását. Otthonra, masszőrnek, otthonápolásra ajánlom.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (0)