SonoStim 922 kombinált ultrahang/MENS készülékről

A SonoStim 922 kombinálja a terápiás ultrahang és a mikroáramú (MENS) kezelés előnyeit. Ezek a kezelési módok külön-külön is gyulladáscsökkentő és a gyógyulási folyamatokat serkentő hatásúak, együttes alkalmazásuk tovább erősíti a jótékony hatásokat.
Az ultrahang mód lehetővé teszi a makacs, mélyen fekvő panaszok kezelést, mint csípőartrózis, artritiszek, stb. A mikroáramú kezeléssel együtt pedig elsősorban gyulladásos folyamatokban (teniszkönyök, sarkantyú, achilles ín gyulladás, ínhüvelygyulladás) hatékony.

Más ultrahang készülékekkel szembeni előnye a kettős hatás. A SonoStim 922 készülék ideális eszköz a friss és tartós gyulladások megszüntetésére.

Nézd meg a készülékről, beüzemeléséről, beállításáról és használatáról készített filmem!

blank
6.8
ÉRTÉKELÉS
Otthoni használatra: 10
Ultrahang mód: 10
Elektroterápia mód: 3
Ár/Érték arány: 10
6 olvasói értékelés x 6.5
Dr. Zátrok a SonoStim 922 kombinált terápiás ultrahang + MENS készülékről. Első benyomás: a készülék kialakítása tetszetős,a kezelőfelület nagyon egyszerű. A ház anyaga átlagos minőségű. A SonoStim 922 elsősorban otthoni ultrahang kezelésre való. Szalonban, fizikoterápián olyan helyre javaslom, ahol napi néhány kezelés történik és a kezelések között van 30 percnyi szünet. Ennél nagyobb terhelésre a készülék nem alkalmas. Az elektroterápiás része önállóan nem állja meg a helyét. Csak az ultrahang kezelés kiegészítésére javaslom. Csak a MENS miatt nem érdemes megvásárolni ezt a készüléket. Elsősorban ultrahang, az elektroterápiás rész némi többletet ad. Az ultrahanggal egyszerre alkalmazva fokozza a hatását. Otthonra, masszőrnek, otthonápolásra ajánlom.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Wordpress (14)
 • comment-avatar

  A használati útmutató 7.2.2 fejezete ismerteti a Kombinált kezelés (TENS és ultrahang egyszerre) végrehajtását.
  További infó a készülék ismertetésénél https://www.medimarket.hu/hu-HU/sonostim-1032-kombinalt-terapias-ultrahang-tens/p/440

 • comment-avatar
  Tímea 11 hónap

  Gerincsérv miatti gyulladásra és fájdalomra szeretném használni a SonoStim 1032-es gépet.
  Az lenne a kérdésem, hogy amennyiben a kombinált kezelést szeretnék ugyanazon a testrészen, akkor ezt csak úgy tudom megoldani, hogy megcsinálom elsőként a gép fejével a bőrfelületen és aztán megcsinálom ugyanott az elektródalappal? Vagy pedig az elektródalapot a kívánt bőrfelület közelébe rakom és mellette pedig megcsinálom a gép fejével a kezelést?

  Köszönöm a választ.

 • comment-avatar

  Információim szerint jelenleg nem kapható. Ahogy sok más terméket, így ezt is elérte a mikrochipek hiánya. A forgalmazó szerint 2-3 hónap múlva lehet újra elérhető.

 • comment-avatar
  Beáta 2 év

  A készüléket hol lehet megvásárolni?

 • comment-avatar

  A porckorong kopás, meszesedés a gerincsérvvel azonos okból keletkezik és a tünetei is azonosak. Olvassa el ezt a cikkem.

  Ebben pedig még konkrétabban olvashat arról, hogyan kell izomstimulátorral megerősíteni a gerinctartó izmokat és megszüntetni a panaszokat. Ebben benne vannak a készülék javaslataim is.

  Továbbá használja a kereső funkciót. Keressen rá a hátfájdalom , hátfájás szavakra és olvassa el az írásaimat.

 • comment-avatar
  Rita 2 év

  Évek óta visszatérő derék és hátpanaszaim vannak. 50 éves nő vagyok. MR vizsgalat alapján ellapult porckorongot meszesedést, szűk gerinccsatornát találtak. A jelenleg legkellemetlenebb a főleg éjszaka jelentkező csípőbe, combba és lábszárba kisugárzó fájdalom, emellett enyhe derék merevség. Ülőmunkát végzek.
  Sajnos egy régóta meglévő problémám is újra előjött ( a kertészkedést követően) a kézzsibbadás. Főleg a jobb kéz hüvelyk, mutató és középső ujjaim. Ez eddig csak kerékpározáskor jött elő, most mindentől függetlenül.
  Reumatológusnal jartam, gyogyszert es fizikoterápiás kezelést is kapok. A kérdésem, hogy melyik készüléket ajánlaná. Jelenleg a kezelési lapomon interferencia van írva. A kezelés után úgy érzem kicsit jobb. Viszont a kezelések utan is szeretném, ha itthon tudnám folytatni. Mik azok a kritériumok, amikre erdemes figyelni, ha vásárolni szeretnék. Van egy denevérpad otthon, amelyet egy hónapja használok, csak hason esik jól, azt is elég hamar ( 10 perc) alatt elégnek érzem.
  Kérem, ha tud segítsen tanácsokkal.
  Üdvözlettel: Rita

 • comment-avatar

  🙂 lehet, hogy Önnek mást jelent a reggel, mint nekem. Kb 9-kor válaszoltam.

 • comment-avatar
  ÉVA 2 év

  Elnézést! Reggel meg nem volt lathato. Koszonom!!!

 • comment-avatar

  Már válaszoltam ugyanerre a kérdésére reggel. Most megismétlem ismét: Az ultrahang kezelés ugyanazon a területen naponta legfeljebb egyszer adható. Mivel Önnek több terület is fáj, kezelheti egymás után. Kezdje a nyakon, majd a deréktájon, aztán a karján és végül a sarkantyút.

 • comment-avatar
  ÉVA 2 év

  Az ajanlott keszüléket – ahogy fentebb irtam – mar megvettem. A kerdesem ismet: 48 eves vagyok. Sarkantyum, nyak, kar es derekfajdamam is van. Egy nap hany teruleten kehet alkalmazni a keszuleket?
  Koszonettel: Eva

 • comment-avatar

  Az ultrahang kezelés ugyanazon a területen naponta legfeljebb egyszer adható. Mivel Önnek több terület is fáj, kezelheti egymás után. Kezdje a nyakon, majd a deréktájon, aztán a karján és végül a sarkantyút.

 • comment-avatar
  Éva 2 év

  Tegnap vasaroltam meg a sonostim922-es keszuleket. 48 eves vagyok. Sarkantyum, nyak, kar es derekfajdamam is van. Egy nap hany teruleten kehet alkalmazni a keszuleket?
  Koszonettel: Eva

 • comment-avatar

  Az ultrahang „kipróbálásának” nincs értelme. Általában elmondható ez az összes fizikoterápiás kezelésről is. Ezek a kezelések lassan kialakuló hatáshoz vezetnek. Az ultrahang például a gyulladásos folyamatok „öngyógyítását” segítő folyamatokat segíti. Azaz nem ez okozza hatást, hanem az, amit a szervezetben kivált. A gyulladás gyógyulásához vagy egyáltalán a változásához kúraszerű, napi, vagy kétnaponta, 10-15 alkalommal végzett kezelés szükséges. A hónapok óta fennálló gyulladásokra még ez sem elég, azaz a gyógyulásig kell folytatni a kezeléseket.
  Javaslotom: keressen fizikoterápiás rendelőt és kérjen 10 alkalmas kúrát. Ennyi kezelés után érezni fogja a javuló tendenciát, de aligha lesz elég a teljes megszüntetéséhez. Ekkor ismét dönthet: vásárol további kúrát vagy egy készüléket, amivel kevesebb utazással, sorbanállással, várakozással, kényelmesebben és pont olyan hatékonysággal kezelhet. Pl. a Sonostim 922 ilyen.

 • comment-avatar
  Sz. István 2 év

  Teniszkönyököm, achilles-inaim és enyhe gerincsérvem tartós gyulladásban vannak. Mielőtt megrendelném a SonoStim 922készüléket, van rá lehetőség hogy kipróbáljam?